L'oreal: The Balm

pondělí, května 16, 2016

Krásné pondělní ráno, 
věřím, že i u vás je krásně, svítí sluníčko a jste naladěny na vlnu pohody po krásném, slunečném víkendu. My jsme se letos poprvé vypravili na piknik, a to vám povím, učení mi při něm venku utíkalo mnohem více, než když sedím doma. Tedy, ne že bych se ještě cítila plna vědomostí a mouder, ale dělám, co můžu. Snad to bude stačit. :D


Tento týden na blogu rozjedeme recenzí na produkt dekorativní kosmetiky, balzámo-rtěnky The Balm od L'oreal. Ačkoli se u nás neprodává, vím, jak rády tyto recenze máte, protože si pak produkty můžete koupit kdykoli, kdy vystrčíte nožku za hranice naší krásné země. A jelikož vám ráda přináším užitečné informace na to, co si pořídit a co ne, ráda se s vámi podělím i o postřehy o tomto produktu na rty, který jsem měla v hledáčku už dlouho, takže jsem byla nadšená, když jsem si ho loni pořídila. 


The Balm, jak je již z názvu jasné, je balzámo-rtěnka s přiměřenou pigmentací a několika barevnými variantami, mezi kterými si můžete vybírat. Já jsem se vrhla na odstín 818 Nourishing Nude a udělala jsem dobře. Na rtech ho v podstatě ani nepoznám, avšak formula tohoto produktu dodá mým rtům lesk a hydrataci, kterou tak moc potřebují. Multi produkty jsou, myslím si, velmi oblíbené a ani u mě se nedočkáte výjimky. Co je lepšího, než strčit do kabelky příjemnou nude rtěnku, která vaše rty zároveň hydratuje a dodá jim nádech barvy? Jasnačka, bůh ví jakou výdrž nečekejte, pohybuje se kolem dvou hodin, ale to jste asi čekaly, že? 


Navíc, podívejte se na ten elegantní růžovo-zlatý design, kterého si všimne každá kamarádka. Tohle se designerům L'orealu opravdu povedlo! Zdržovat to nebudu, pokud budete mít možnost, určitě si tenhle elegantní rtěnko-balzám pořiďte, protože za těch 8 dolarů jednoduše stojí. Když už nic, tak vypadá neuvěřitelně nádherně na toaletce. 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Pěkný, přirozený odstín :) Teď u nás sluníčko svítí, ale jak jsem šla z Menzy tak jsem teda totálně zmokla

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nebudeš tomu věřit, ale já jsem dnes zmokla hned třikrát. Počasí se tak měnilo, že to nešlo uhlídat :D

      Vymazat
  2. Obal ma pěkný, ale i odstín vypadá v celku pěkně :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)