L'oreal Infallible Sculpt Contouring Palette

středa, května 25, 2016

Dobré ráno, 
tento týden se věnujeme exkluzivně koncernu L'oreal, takže po paletce očních stínů se podíváme na zoubek i novince, která zasáhla naše drogérie. Konturovací mánie letí ve světě poslední rok, tak bylo na čase, kdy se dostane i k nám. L'oreal přináší první vlaštovky a mezi nimi i toto konturovací duo. 


Na první pohled vás na této krabičce upoutá její design. U nás zatím neokoukaný, lesklý, podlouhlý, s károváním a kompaktní. Proti škůdcům je opatřen izolepkou v dolní části. Cena se v drogériích pohybuje těsně pod třemi sty korunami a tak je třeba si dosti rozmyslet, jestli bude tento produkt pro vás. V kolekci je mimo jiné ještě štětec, tvářenka a konturka v tužce. Avšak v tomto skladném balení se nalézá jak část konturovací, tak část rozjasňovací. Dalo by se tedy říci, dva v jednom. 


Krom samotných produktů dostanete v balení ještě sakra dlouhý a detailní návod na používání. V tom se dozvíte, že světlá část se nanáší na lícní kosti, tmavý odstín na části tváře, které chcete zeštíhlit a nakonec to vše máte, cituji "rozmazat" dle potřeby do ztracena. Tedy, nic ve zlém ale tento návod v kostce se mi zdá poměrně nešťastně zvolen a troufám si říci, že "normální" (prosím bez urážky - klasické ženě, která se o makeup moc nezajímá) zřejmě nepomůže a nad produktem bude v obchodě jen těžce přemýšlet a pak ho stejně do regálku vrátí. Navíc, když už se dostanete do balení uvnitř, po tom co si produkt koupíte, je návod "krok za krokem" pouze v nerozluštitelných jazycích. Fujky, to nám u L'orealu neumí natisknout český návod? Tedy, je to tam anglicky, ale to si to budou ti, co angličtině neholdují doma překládat? 


Obě dvě části produktu, jak ta na konturování, tak ta na rozjasnění, jsou krémové. Ruce pryč pokud máte mastnou pleť, jelikož oba strany jsou extrémně kluzké a mít mastnou pleť, tak vám na obličeji vydrží asi tak pět minut. Jestli vůbec. 
Rozjasňovací část je v podstatě bílá. Jakože kluzká, lesklá bílá barva, která se jako rozjasňovač absolutně použít nedá. Možná tak navrstvit desetkrát a pak silně zapudrovat, ale kdo by to dělal a chtěl vypadat jak figurína? Navíc, produkt strašlivě zalézá do pórů a nekamarádí se s makeupem či korektorem, ale roztírá je. Tu samou vlastnost má i konturovací strana, avšak ta má kupodivu poměrně dobrý odstín pro bleduje. Když se vám ho podaří jemně rozetřít a pak zapudrovat, tak by to s ním i docela šlo, avšak opět se ptám? Proč tolik práce s produktem, který na drogérku tolik stojí? 


Já vás prosím, kupte si rozjasňovač od Essence za pár kaček a matný bronzer od Rimmelu za ještě méně a vykonturováno a rozjasněno budete mít i v případě, že jste začátečnice za pár minutek. Za tyhle peníze vám tolik práce opravdu nesedí. Děkuji L'oreal, ale tohle se nepovedlo.

*

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

12 úžasných komentářů

  1. Je super, že jsou tyto produkty ke konturování a modelování obličeje k dostání i běžně v drogerii, ale na tento jsem zatím pozitivní recenzi nečetla.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem pozitivní viděla jen jednu a bohužel se s ní nemůžu ztotožnit.

      Vymazat
  2. Koukala jsem na tuhle paletku v drogerii a vůbec mě nezaujala, ta konzistence byla hrozně divná
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
  3. Dívala jsem se po tomhle už v drogerii, ale řeknu teda ze mi to přislo celkem predrazené. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Super, že je něco v drogérii, Konečně.. :D Já osobně mám na konturování raději pudrové produkty.

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, můžeš prosím dát třeba obrázek toho rozjasňovače nebo bronzeru? Ať vím pro co jít :-) jinak díky za recenzi, i ty neužitečné se občas hodí, já mám momentálně konturovací duo od Sleek a je super, ale asi bych vyzkoušela něco z drogerky, když se nám tam ta nabídka pěkne rozšiřuje :-) Nezkoušela si prosím třeba konturovací trio od MUR nebo Gabrielly Salvete? :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojky,
      doporučit můžu následujicí:
      http://bluescandal.com/images/D/Smth_Skin_Brnz_Face_Pwd.jpg
      https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR0ziJPk-jdOXEtB5x8tMlSQyo3_9ZBBkTOhKCaOJXV7Ca_EdK0jA
      https://3.bp.blogspot.com/-3jAOOfZ6cnA/Vsoi_2SYLPI/AAAAAAAAILo/qs74s-3Pnxc/s640/DSCF8862.png
      A ty o kterých píšeš jsem prozatím nezkoušela.

      Vymazat
    2. Super, moc děkuji za tipy, určitě omrknu :-)

      Vymazat
    3. Není zač, ať pěkně slouží :-)

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)