Maybelline Blushed Nudes

pondělí, května 23, 2016

Krásné pondělní ráno, 
máme za sebou neuvěřitelně povedený víkend plný sluníčka a tak před tím, než nás dnes zastihnou bouřky (jak rosničky předpovídají) pojďte se se mnou podívat na zoubek paletce Blushed Nudes od Maybelline. 


Když se mi tato kráska objevila před dveřmi a já do ní poprvé sáhla, tak jsem byla nadšená. Pigmentace vypadala naprosto skvěle. Celá paletka se nese v jemných, narůžovělých stínech různých barev, od světloučké, přes výrazně růžové až po fialkové. Celkem se v ní ukrývá 12 různých odstínů, které můžete kombinovat od dvojiček až po čtveřice, jak se vám zlíbí. Design je jednoduchý a i když se balení zdá "levné" je poměrně dost bytelné a stíny uvnitř bez problémů drží. 


Jak jsem již naznačila na začátku, stíny jsou rozloženy tak, aby pomohli novým majitelkám s kreativitou. Můžete je používat ve dvojicích tak, jak jsou vedle sebe, ve trojicích stejně tak či jako čtveřice, avšak tentokrát v pořadí, jak jsou pod sebou. Vše je detailně vysvětleno na dolní části balení včetně ilustrací, takže si s paletkou a jejím využití určitě poradí i nováčci v oblasti kosmetiky. 


Co se samotných stínů týče, mají svá jasná pro a proti. Jednoznačným plusem je super pigmentace, která se v drogérii jen tak nevidí. Ne nadarmo jsem z ní byla při prvním zkoušení upřímně překvapena. K plusu připisuji i pouze jemné prášení a dobrou blendivost. Stíny jsou natolik odlišné, že na oku nevypadají jak jeden, s čímž mají drogérkové značky občas také dost problémů. 


Přes tyto krásné vlastnosti tu jsou však ale i ty, které paletce na kráse ubírají. V první řadě, výdrž. A to vám řeknu, po dvou hodinách mám stíny slité, opadané a vcucnuté bůh ví kam. Palec dolů. V druhé řadě, když stíny extra navrstvíte, aby vám tedy vydrželi déle, začnou až moc cuckovat. tvrdnout a opadávat (viz ukázka níže). Palec dolů podruhé. 


Škoda, těšila jsem se na super paletku a bohužel se ukázalo, že to zase nevyšlo. 

*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. No paletka se mi celkově dost líbí, ale tohle jsem necekala ze vydrz opet nula nula nic. Škoda.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Celkově mě nezaujala ta paletka odstínama :)

    OdpovědětVymazat
  3. a co výdrž s bází? Mám mastná víčka, takže bez báze mi vše sleze do 45 minut, ale s bází dávám tak 10 hodin bez problémů i s obyčejnými drogérkovými značkami - v podstatě se mi všechny na bázi chovají slušně a ukázněně... :) Eva

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, žádný rozdíl v tom nevidím. Ani ve zvýraznění barvy ani ve výdrži. To mi v recenzi uteklo, chyba.

      Vymazat
  4. když u nás nebyla dostupná, šíleně jsem po ní toužila, ale teď s každou recenzí čtu, že opravdu za moc nestojí :/ je nádherně barevně složená, ale málem jsem upadla, když jsem viděla tu cenu...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)