Maybelline Push Up Drama

pátek, května 27, 2016

Krásné ráno dámy, 
jelikož máme tento týden ve znamení L'oreal společnosti, jistě vás nepřekvapuje, že si dneska opět budeme povídat o produktu z jejich portfólia. Po paletce a konturovacím duu tu pro vás mám řasenku The Falsies Push Up Drama. Reklamy na tuto novinku jste jistě nepřehlédly, Gigi je všudepřítomná a řasy, které slibuje, naprosto okouzlující. 


Push Up drama je novinkou v řasenkovém arsenalu Maybelline a nastupuje v plné kráse, v metalickém, růžovém balení. Na první pohled jí v regále určitě poznáte. Krom toho, že momentálně bude mít všude svůj osobní stojan, se designově významně liší od všech ostatních řasenek, které značka nabízí. Varianta je na trhu jen jedna, černo černá. Maybelline nám tentokrát dopřál 9.5 ml produktu, což je všeobecně průměrem toho, co  obvykle nabízí. Avšak nutno podotknout, že jiné značky nám většinou nabalí 13 až 14 gramů. 


Formula řasenky je poměrně dost mokrá a to i po měsíci, co jí používám a ještě jsem se nedostala do fáze, kdy by alespoň trošku vyschla. Nutno tedy říci, že jí nesmíte vrstvit hned a rychle najednou, jinak se vám řasy okamžitě slepí a nebudou vůbec vypadat dobře. Když budete mít toto na paměti a dáte si na aplikaci dostatečně záležet, můžete jí navrstvit až na třikrát. Což považuji za vyhovující. 


Kartáček je plastový, ohebný a ideálně veliký na to, aby řasám přizpůsobil a zvládl i ty maličké mršky uvnitř oka a na dolním víčku. Štětinky jsou také plastové, malé a poseté v pravidelných intervalech. Na kartáčku se neuchycuje přemíra produktu a řasenku nanáší rovnoměrně. 


Moc se mi líbí, jaký efekt plných řas tahle řasenka umí vytvořit. Zachytí se za jejich kořínky a vypadá to skoro jako byste si oko orámovaly černou tužkou. Prodlužuje tak akorát, ale za to neuvěřitelně krásně řasy natáčí. Víte, několikrát jsem tu říkala, že mám osobně řasy na prd, takže málo se kterou řasenkou jsem spokojená a považuji jí za dobrou, ale s touhle si rozumím. Neopadává, nehrudkuje, je opravdu černo černá a v průběhu dne řasy bez problému drží. Není voděodolná, takže na to pozor, ale jinak, je opravdu fajnová. 

*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)