The Body Shop: Drops of Youth, Youth Essence Lotion

středa, května 18, 2016

Krásné dobré ráno všem,
dnes pro vás mám završení velkého seriálu na mnoho pokračování, který se věnoval produktům značky The Body Shop, konkrétně tedy produktům z řady Drops of Youth. Povídali jsme si o očním koncentrátu, masce, séru a dnes přichází řada na pleťovou esenci. Možná si už říkáte, není to moc? Ale když vychází celá řada, je pro ty správné účinky dobré, pořídit si rovnou vše, nemyslíte?


Tato pleťová esence se nese v duchu celé řady. Balení je opět láhvově zelené se stříbrnými popisky. Avšak na rozdíl od všech předchozích produktů, je tento obal plastový a ne skleněný. Jedna lahvička obsahuje 160 ml produktu a gelovo-tekutá esence, která se uvnitř ukrývá, má za úkol pomoci vaší pleti k jemnosti a hydrataci. Používá se hned po odlíčení makeupu a vaši pleť má připravit na celou večerní rutinu. 


Přiznám se hned úvodem, že používat přípravek ještě před sérem, to jsem nikdy nedělala a tak byla tato esence jediným kouskem z řady, ke kterému jsem přistupovala tak trošku skepticky. Několika měsíční používání mě však velmi rychle vyvedlo z omylu. Ze začátku jsem sice velké změny nepozorovala, ale zhruba po prvním měsíci pravidelného používání jsem si všimla, že je moje pleť v okolí nosu, čela a brady mnohem jemnější a jakoby "čistší", jakkoli divně to může znít. 


Na paměti musíte mít, že tohle není toner ani čistící voda. Používá se po tom, co jste pleť důkladně vyčistily. Stačí několik málo kapek, které krouživými pohyby zapracujete do pleti a můžete nanášet sérum. Esence vytvoří v pleti "houbičku" do které se pak sérum i noční krém krásně vsáknou a vaše pleť tak může nasávat živiny mnohem lépe, než bez esence. 


Jelikož miluji celou Drops Of Youth řadu, nemůžete se divit, že ani proti tomuto produktu nemám jedinou výjimku. Krásně voní, rychle se vstřebává a navíc, jednoduše funguje. Neumím si představit, že bych bez této pečující řady kdy ještě fungovala a myslím si, že bude hrát dominantní roli v mé pečující rutině minimálně několik let. 


*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

  1. U nas tusim Body Shop aj zrusili, co je skoda, pretoze som zboznovala ich peelingy:) hovorim si, este ze cestujem dost casto tento ma zo vsetkych recenzovanych zaujal najviac :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsem ráda, byla by ho totiž škoda nezkusit. Jak to že vám obchod zrušili? To je nehorázné!

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)