Filorga Hydra Filler

pátek, září 23, 2016

Krásné páteční ráno milé dámy, 
na dnešní den jsem si pro vás připravila recenzi na krém od společnosti Filorga, Hydra Filler. Pokud o této značce i krému slyšíte poprvé, tak se vám nedivím, i já jsem byla překvapená, když mi byl tento produkt nabídnut k testování. Od zkoušení novinek tu však blogy a blogerky jsou, proto pozorně čtěte, abyste zjistily, zda právě tento kousek stojí za to, či nikoli. 


Laboratoře Filorga vznikly ve Francii, odkud se jejich práce postupem času rozšířila do celého světa. V České a Slovenské republice má distribuci produktů společnost Medical Beauty s.r.o. Původní a dosud realizovanou metodou šíření produktů byl prodej v estetických salónech a klinikách, avšak nově se společnost rozhodla poskytnout výrobky i ženám, které tyto kliniky nenavštěvují a proto si můžete všechny výrobky zakoupit na eshopu, ifilorga. Dopředu upozorňuji, že se jedná o produkty prémiové kosmetiky a je proto potřeba sáhnout hlouběji do kapsy, než jste možná zvyklé. Což nemění nic na tom, že kvalitní pečující kosmetika je základ a za kvalitní složení je potřeba si připlatit (složení výrobku uvádím dále v článku, obrázek o tom, zda se vám to vyplatí, či ne, si udělejte sami). 
Z nabídky produktů se u mě doma objevil Hydra Filler, tedy krém, který má pokožce poskytovat hloubkovou a dlouhotrvající hydrataci (obsahuje kyselinu hyaluronovou), jako prevence proti vráskám se může používat již od dvaceti let a je určen pro všechny typy pleti. Má se okamžitě vstřebávat a na pleti zanechávat matný efekt. 
Pokud vezmu recenzi pěkně od podlahy, jak jste zvyklé, tak musím vyzvednout balení. Jednoduché, elegantní, určitě vám na toaletce či v koupelně neudělá ostudu. Po odšroubování víčka je krém chráněn dalším víčkem, které sloupnete a můžete se vrhnout na používání. Balení je plastové, ale skvěle imituje sklo. 


Složení:
Aqua (Water, Eau), Ethylhexyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Isodecyl Neopentanoate, Glycerin, Pentaerythrityl Tetracaprylate/Tetracaprate, Synthetic Wax, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Polyquaternium-37, Polymethyl Methacrylate, Sodium Hyaluronate, Parfum, Steareth-21, Ceteareth-20, Caprylic/Capric Triglyceride, Sucrose Palmitate, Chlorphenesin, Glyceryl Linoleate, Sorbitan Oleate, Sodium Chloride, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Biosaccharide Gum-1, Sorbitan Laurate, Isopropyl Alcohol, Potassium Hydroxide, Glucose, Glyceryl Caprylate, Sodium Levulinate, Salicornia Herbacea Extract, Methylisothiazolinone, Phenoxyethanol, Potassium Chloride, Citric Acid, Potassium Sorbate, Calcium Chloride, Magnesium Sulfate, Glutamine, Sodium Phosphate, Ascorbic Acid, Sodium Acetate, Lysine Hcl, Arginine, Alanine, Tocopherol, Histidine, Valine, Leucine, Threonine, Isoleucine, Tryptophan, Phenylalanine, Tyrosine, Glycine, Polysorbate 80, Serine, Cystine, Cyanocobalamin, Glutathione, Asparagine, Aspartic Acid, Ornithine, Glutamic Acid, Nicotinamide Adenine Dinucleotide, Proline, Aminobutyric Acid, Methionine, Taurine, Hydroxyproline, Glucosamine, Coenzyme A, Thiamine Diphosphate, Retinyl Acetate, Inositol, Niacin, Niacinamide, Pyridoxine, Biotin, Calcium Pantothenate, Folic Acid, Riboflavin, Tocopheryl Phosphate.


Krém samotný je neuvěřitelně lehký, ale přesto velmi vyživující. Po týdnu používání jsem si všimla viditelných rozdílů na pleti, která byla najednou hydratovaná 24 hodin denně. Krém se velmi dobře roztírá, netvoří mastný film a "druhou vrstvu", ale naopak se velmi dobře vstřebává a upíná do pleti. Ta je pak na dotek jemná a vyhlazená. Ne že bych měla vrásky, takže k těm vám nic nepovím. Ale každá víme, jak vypadá unavená a špatně udržovaná pleť. Tento krém z ní udělá tu nejkrásnější pleť pod sluncem. Osobně jej používám jen ráno, přeci jen jsem již na svou klasickou noční rutinu zvyklá a vím, že funguje, proto jí nemám potřebu měnit, avšak použití pouze ráno stačí k tomu, aby se má pleť cítila skvěle po celý den. Nebála bych se ho označit za objev roku (možná i života :D) v pečující kosmetice.

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)