Clinique Pep Start Moisturiser

pátek, února 24, 2017

Krásné páteční ráno, 
týden máme opět za sebou a už se těšíme ty dva blažené dny volna. Ať už máte naplánováno cokoli ,přeji vám, abyste si to pořádně užily a odpočinuly si před dalším pracovním či školním týdnem. Říkala jsem vám, že mi v pondělí začal nový semestr? První v magisterském studiu. Zatím to vše vypadá nadějně, ale uvidíme za pár týdnů, to se třeba mé názory dost změní. Co se ale určitě nezmění jsou mé dojmy z používání pep start řady od Clinique. Prozatím jsem vyzkoušela peeeling, oční krém a hydratační krém Hydroblur. O peelingu a očním krému si povíme někdy v budoucnu, aby tenhle článek nebyl nekonečně dlouhý, a dnes se zaměříme na jeden ze dvou krémů, které jsou v řadě dostupné. 


Na začátek mi dovolte říct, že jsem si zamilovala všechna barevná balení! Jestli mě na clinique někdy něco odrazovalo, tak právě ty  zvláštní, zelené a pro mě zastarale vypadající balení. Jasnačka, důležitý je především produkt uvnitř, ale když vás produkt zaujme již na první pohled a pak skvěle vypadá na toaletce či v koupelně, je to hned lepší. Už při prvních zmínkách Pep řady u zahraničních blogerů jsem věděla, že tohle bude řada, kterou určitě vyzkouším. Proto jsem ve Vánočním shonu ukořistila tuto řadu v Marionauld a hned se vrhla na testování. 


HydroBlur je lehký, hydratační krém, který pleť připraví pro nanesení makeupu, poskytuje 24 hodinovou hydrataci, zahladí nedokonalosti, redukuje nadbytečnou tvorbu mazu. 30 ml se prodává ze cenu kolem 450 Kč.
Tento krém je balen ve výrazném, světle modrém plastovém kalíšku. Po otevření víčka vás čeká ochranná záklopka no a pak už jen krém samotný. Má jemný, narůžovělý odstín. 


Krém je velmi příjemný, jeho složení je husté, ale přesto se jednoduše do pleti zapracuje a rychle se vstřebává. Necítím z něj žádnou výraznou parfemaci. Na pleti je příjemný, dá se používat ráno i večer, jelikož je opravdu velmi hydratační, ale přesto se na něj dá bez problémů aplikovat makeup. Nevytváří mastný film, pleť jemně vypne a skutečně se dá říci, že má matný finish a nebudete po jeho aplikaci vypadat jak prasátko. Já jsem se zamilovala :-)
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

5 úžasných komentářů

  1. Měla jsem od Clinique oční krém, pleťový krém i jejich slavná tonika, ale nic mě neuchvátilo. Teď jsem dostala i jejich slavný chubby stick, tak jsem zvědavá, ale moc od toho nečekám, mám ráda pigmentované matné rtěnky, takže to nebude nic pro mě.

    OdpovědětVymazat
  2. akurat dnes som na nho pozerala vDouglasu,budeajnamastnu plet?
    alica

    OdpovědětVymazat
  3. Celú radu Clinique Pep-Start som si zamilovala, hlavne HydroBlur krém, ktorý je podľa mňa úžasný, dlho som tak dobrý krém, ktorý by mi vyhovoval aj pod make-up nemala :)
    Klaudy´s enjoyment

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)