FacEvolution: Hair plus

pondělí, února 20, 2017

Dobré ráno všem, 
dnes vám přináším netradiční článek. Ne proto, o čem se v něm bude psát, ale proto, jak vlastně vznikl. To jsem totiž takhle v prosinci brouzdala na internetu, koukala co je kde nového, četla maily a koukala na videa a mou pozornost zaujal článek na blogerkách o Hair Plus fluidu na řasy a obočí. No a to vám řeknu, když někdo píše o zázraku, který by z těch mých štětinek vytřískal pořádné dlouhé kartáče, má mou plnou pozornost. V článku byla i možnost produkt vyzkoušet a to víte, hned jsem po ní skočila protože tohle jsem musela mít!


A o co tedy jde? Hair Plus je sérum pro růst řas a obočí. Přípravek obsahuje komplex biopeptidů, které dokáží  řasy prodloužit, zahustit a zlepšit jejich kvalitu, snižují jejich vypadávání. Obsahuje také vitamíny A,C,E Panthenol a výtažky z květů - ty zajistí přenos látek a výživu očního okolí a obočí. Ženšenový výtažek obsažený v hairplus způsobuje prokrvení folikulů řas, obočí a pokožky, která je obklopuje.  Mezi hlavní benefity patří prokazatelný růstový efekt již za 4 týdny, zvýraznění barevného pigmentu řas a obočí, zdravotní nezávadnost bez vedlejších účinků, snadná a rychlá aplikace, okamžité vstřebání a podpora permanentního makeupu. Studie doporučují využívat přípravek alespoň 6-8 týdnů pro ideální růst, kdy by řasy měly narůst až na 40-45% jejich původní délky. P:S: Udělám v budoucnu ještě update info na instagramu :-) 


Sérum by se mělo aplikovat 1x denně na odlíčenou pleť, nanášet ke kořínkům řas po celém dolním a horním víčku (stejně tak, jako kdybyste aplikovaly oční linky), či k obočí. Na jednu aplikaci vám postačí tolik množství, kolik je na štětinkách aplikátoru, když jej vytáhnete z tuby. Jedno balení vydrží při pravidelném používání až na 6 měsíců, s tím že jedno balení pořídíte za 2 280 Kč, třeba na stránce skinso



HairPlus je balen v jednoduché, papírové, černé krabičce, která je však hustě poseta návody k aplikaci, složením a několika varováními. Řeknu vám rovnou, že mě to dost zaskočilo, ale alespoň hned víte, na čem jste a čemu se při aplikaci a používání vyhnout. Základní věci, které je potřeba při aplikaci jsou více než jasné. Produkt se vám nesmí dostat do očí, přestat produkt okamžitě používat pokud se vám po něm objeví svědění, pálení či začervenání, okamžitě se obrátit na kožního lékaře pokud iritace přetrvává i po tom, co sérum přestanete používat, nikdy nepoužívat sérum pokud máte oční okolí podrážděné či jakkoli porušené, sérum nesmí používat ženy těhotné, kojící nebo osoby mladší 18ti let (why? I do not know) a v průběhu používání se vám může měnit barva řas a obočí. 



Samotné hairplus sérum po vybalení z papírové krabičky vypadá opravdu elegantně. Produkt je umístěný v černé tubě se zlatým hrdlem, dovolím si tvrdit že je obal buď hliníkový, či kovový s plastovými prvky. Hrdlo je rotující, tudíž štěteček dostanete ven krouživými pohyby, stejně jako u řasenek. Štěteček je pak spojením několika desítek štětinek, které jsou jemné a přesné, ani po měsíci používání se nijak nelámou, nerozlézají a neopadávají. 


Séra na řasy jsou velmi individuální produkt, který vám buď sedne a nebo ne. Já jsem po měsíci používání zhruba někde v polovině spektra a ještě jsem se nerozhodla, jestli vedlejší účinky používání (i když výrobce tvrdí, že žádné nejsou v českém manuálu, tak dle toho anglického na obalu očividně vidíte, že ano) stojí za ten výsledek, ke kterému se mé řasy dobraly. 
Sérum je určitě velmi jednoduché na používání, stačí vyndat, přiložit štěteček na víčko, udělat jeden pohyb a je to. Řeknete si, jednoduchá věc jak dokončit večerní rutinu. Jenže ono to tak jednoduché není. Sérum je třeba aplikovat na skutečně čistou pleť, jelikož alespoň u mě, se třeba nesneslo s žádným očním krémem, který používám. Tudíž jsem jej musela aplikovat vyloženě minutu před tím, než jsem si šla lehnout, jinak jsem ronila krokodýlí slzy. To je však v pořádku, výrobce na to upozorňuje a test je výsledkem :-)


Můj zásadní problém s tímto výrobkem je však to, že mi oční okolí nehorázně, ale opravdu nehorázně vysušuje a vždy se ráno probudím s jemně červenými víčky. Tudíž, opět dávám za pravdu výrobci, moje pleť je prostě s produktem asi neslučitelná a používat bych ho neměla. Já jsem ho ale přesto ten měsíc používala, abych viděla, jestli se přesto dostaví výsledky a musím říct, že rozdíl na řasách vidím. Ty moje jsou teď černější, nemají tendenci v průběhu dne "padat" dolů a pěkně se tyčí nahoru k nebi, porovnání uvidíte dole. V levo je fotka z prosince před začátkem používání a v pravo je fotka z dnešního rána. Výsledek tudíž je, ale za jakou cenu. 


Výsledek? Opět jsem se přesvědčila o tom, jak je kosmetika velmi individuální věc a ne každému může všechno sedět. Osobně vám nemůžu produkt doporučit ale ani nedoporučit, protože jednoduše nevím, jak si vaše pleť s tímto sérem sedne. Jedno je ale jisté, já používání zvládnu ještě další dva týdny, abych došla do bodu, který doporučuje výrobce jako zlomový ale pak už se k séru zřejmě nevrátím. Myslím si, že to suché oční okolí a začervenání za to jednoduše nestojí. 


*

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

  1. ja Hairplus používam už od septembra a som maximálne spokojná, konečne produkt, ktorý funguje. Problém so suchými viečkami nemám, aj keď, keď u teba čítam o červených viečkach, občas som pozorovala jemné začervenanie...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)