Zoella: Body Scrub

středa, února 22, 2017

Dobrý den :-),
dnes pro vás mám jeden z těch článků, u kterých si vždycky říkám, zda je vůbec zveřejňovat. Ono přeci jen, někdy vám vlak ujede daleko, daleko a ten pravý boom po produktu tak trošku zaspíte, jako třeba já s tímto peelingem. Asi tak o dva roky :D Přiznávám, je to už dávno, předávno, co se youtuberka Zoella vrhla na kosmetický trh se svou vlastní řadou a všichni o tom mluvili a psali a zkoušeli a psali názory no a já jsem si peeling pořídila až v prosinci pod stromeček. Lepší pozdě, než li později a tak se o své dojmy z tohoto peelingu podělím až teď.


Tento peeling seženete na feelunique. Podle toho, jaké mají zrovna slevy vás muže vyjít na cokoli mezi 100-300 korunami za 280g produktu. Balení je takové rozverné, jarní, pastelové a roztomilé. Plastová tuba je posetá žlutými puntíky a název je obtočen růžovým zvýrazněním. Určitě na pohled lahodí oku především mladší generaci - moje sestřička z něj byla nadšená. Cílem značky jednoduše není působit luxusně, ale právě hravě a zaujmout mladší publikum. 
Po otevření šroubovacího víčka pak na vás vystrčí růžky, bez jakékoli ochrané fólie jemný peeling. Dle popisu má být peeling ovocný, ale já z něj žádnou výraznou, specifickou vůni necítím, spíš takový všelijaký jemný mix. 


Struktura peelingu je zajímavá. Je totiž takový voskový a tvrdý na první omak. Jakmile jej ale dostanete ven z tuby, tak při kontaktu s pokožkou taje jako sníh a lehce se vám tedy podaří jej do pokožky zapracovat. Peeling je velmi jemný. Na obrázku sice vidíte barevná zrníčka, ale těch je opravdu po málu a v krémové konzistenci produktu se dočista ztrácí. 100% jej tak můžu doporučit všem, kteří mají citlivou pleť a neradi používají peelingy hrubozrnné. 


V celkovém pohledu však musím říct, že přes svou jemnost dokáže peeling hravě odstranit vrchní část pokožky a zbavit vás všeho nežádoucího, avšak bez nějakého dlouhodobého účinku či možnosti hydratace. Pro dokonalý účinek ho tak budete muset používat každý den a po použití se také řádně nakrémovat. Vůbec bych ho však nezařadila mezi produkty špatné a s radostí jej celý dopoužívám. Na druhou stranu si jej ale také znovu nepořídím, protože na můj peeling od The Body Shop z řady Spa jednoduše nemá. Chybí mi u něj ten blažený pocit. :-)



Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Tak to by nebylo nic pro mě, mám ráda hrubé cukrové peelingy s olejem.

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný článek :-) Zoella produkty jsou krásné, rozverné a dlouho o nich uvažuji, ale neumím moc objednávat ze zahraničí, takže třeba zkusím, až tam někdy pojedu :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)