Nejlepší jarní rtěnky

pátek, května 26, 2017

Krásné páteční ráno, 
dnes vám přináším další z článků, které jsem napsala pro Teta magazín, tentokrát se nese v duchu nejlepších jarních rtěnek. Povídejte, jací jsou vaši oblíbenci? 

V regálech se mísí několik značek, desítky variant provedení a stovky, ne li tisíce odstínů. Pokud se chcete dozvědět, jak se v této džungli vyznat a které kousky bych vám já osobně doporučila, čtěte dále.


Pokud jste milovnicí klasických rtěnek, rozumějte tedy rtěnek v tuhé formě a vysouvacích, vaše kroky by rozhodně měli zamířit ke stojanu Maybelline a jejich řadě Color Sensational. Je to vůbec největší prodejní řada rtěnek v drogérii a na výběr máte ze stovky odstínů. Pokud máte ráda syté barvy, jednoduchou aplikaci a dobrou výdrž, jsem si jistá, že si právě tady vyberete. Má nejoblíbenější je řada Matte, ve které naleznete hned několik vynikajících, matných rtěnek. Zkuste například odstín Blushing  Rose 670 nebo Lush for Blush 665. Pokud se nebojíte ani opravdu výrazné varianty, pak určitě prozkoumejte odstín Mauve Mania 342  či Galactic Mauve 240, oba obsahují jemný shimmer a věřte, že s takovým odstínem rtěnky nikdy nezapadnete v šedi velkoměsta.

Jestliže se řadíte mezi milovnice hydratačních rtěnek, které jsou příjemně krémové, středně až vysoce krycí s menší dobou výdrže, za to skvělým pocitem, pak vás nasměruji ke stojanu Rimmel. Oblíbenou mám především řadu Moisture Renew a mým nejoblíbenějším odstínem je Vintage Pink 180. Navíc, pokud jste fanouškem Kate Moss tak si vyberete i z nabídky řady Lasting finish by Kate, kterou má pod palcem právě tato slavná modelka. Mým tajným favoritem je odstín 45 z Nude kolekce.


Poslední dobou mají boom takzvané tekuté rtěnky. Ty na rty aplikujete ráno, a pokud jsou kvalitní, tak se o ně celý den nemusíte starat a večer je odlíčíte. I v drogérii takové rtěnky naleznete a věřte, že neprohloupíte, pokud půjdete svůj oblíbený odstín hledat ke stojanu Dermacol. Jejich 16hour lip color je jednoznačně tím nejlepším, co se vám podaří v drogériii sehnat. Každá rtěnka je rozdělená na dvě části. Jednou stranou aplikujete barvu na rty a aplikátorem na druhé straně naleznete jemnou péči, kterou můžete na již aplikovanou barvu přidat a tím si zajistit extra výdrž. S těmito rtěnkami můžete v průběhu dne bez problému pít, jíst a oni se přitom nepohnou ani o milimetr. Ještě do nedávna bylo v nabídce osm odstínů, ze kterých jsem si nejvíce oblíbila číslo 6. Nyní je jich však k dispozici ještě více, takže pokud jste si dosud nevybraly, vaše šance přichází nyní.

Variantu mám i pro ty z vás, které naopak hledají jen jemný nádech barvy. Rtěnku, která by nebyla nikterak výrazná a zahalila rty jen do jemného nádechu a v průběhu dne je hydratovala. Pro vás je, jako stvořená, řada Caresse od L’oreal. Jedná se o spojení balzámu a rtěnky v jednom. Caresse zahalí vaše rty do jemného nádechu barvy a přitom jsou na rtech příjemné jako balzám, tedy ideální volba například do školy, pššššt.
Ať už při své další návštěvě drogérie sáhnete po výrazném odstínu, či se budete držet při zemi v jednoduchých barvách, přeji vám, abyste si užily báječné jaro a kouzelný první máj. 

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

5 úžasných komentářů

  1. Ty tekuté rtěnky mám nejraději. Jsou praktické a většinou dobře pigmentované. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Poslední dobou používám rtěnky v tekuté formě, ale určitě časem zase přejdu na ty tuhé (vysouvací).
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  3. Dermacol 16h jsou moje srdcovky! Chtěla bych si pořídit nějaké nude odstíny od Maybelline :) Já teď nejvíce nosím tekuté rtěnky, v tomhle teplu a neustálém pití a jezení jsou nejpraktičtější :D

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  4. tak Dermacol sú úplné topkz! :) keby mali väčšiu škálu odtieňov tak si nakúpim aj viac :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)