Benefit: Hoola bronzer

středa, července 26, 2017

Krásný den všem, 
dnes se trošku vymaním ze svých zajetých kolejí a budu se věnovat značce Benefit. Abyste věděli, zhruba před pěti, šesti lety, když jsem zakládala blog a pomalu se rozkoukávala ve světě dekorativní kosmetiky, Benefit jsem milovala. Připadal mi jako naprosto dokonalá značka se skvělými produkty a dokonalými obaly, postupem času jsem však přišla na to, že si jejich produkty kupuji především díky pěkným obalům a produkty jako takové, už mě moc neberou. V tomto duchu jsem se držela i celou tu dobu až do dnešních dnů, avšak jeden produkt mi pořád vrtal v hlavě. 


Hoola bronzer, tedy tvářenka, ale snad všichni na světě jí známe jako ten asi nejlepší bronzer, který existuje. Alespoň to všichni tvrdí. Takže když se mi naskytla skvělá příležitost Hoolu vyzkoušet za rozumnou cenu v příjemném, roztomilém a neuvěřitelně maličkém balení, řekla jsem si, že do toho půjdu a vyškrtnu si snad tu nejstarší položku na "must try" seznamu. Navíc to byla příhodná doba, protože Benefit se vytasil i s variantou Hoola Light a tak mi právě tento čas přišel jako vhodný na to, zjistit, proč půlka světa vyznává tento produkt jako kult. 


V první řadě musím říct, že design produktů Benefit jednoduše umí a liší se od všech ostatních značek na trhu. Tedy, teď už tolik ne protože rádoby značky rády obaly napodobují, ale krabičkové tvářenky jsou poznávací značkou Benefitu a i když jsou některé kvalitou dost pokulhávající, mají své kouzlo. Hoola není výjimkou - pudr se ukrývá ve známé papírové krabičce s vyklápěcím víčkem, ve kterém je navíc umístěno i miniaturní zrcátko a i když ho nejspíš nikdy nepoužijete, body za snahu to chce. Po otevření krabičky uvnitř naleznete také štěteček - ten určitě nikdy nepoužijete, a plastový oddělovník, který schovává pudr pod štětcem v suchu a brání jeho roznesení po celé krabičce. 


Samotný pudr uvnitř je krásně jemně namletý a dobře zalisovaný. Což v podstatě znamená, že nepráší a na štětec a následně i na tvář se jednoduše nanáší, blendí a fixuje. Odstín je téměř ideální, ano, na klasické nanášení bych mohla být trošku opálenejší, ale když si s ním dáte jen trošku práce, docílíte krásně vytvarovaných tvářiček, nosíku, brady, spánků či kam si rády bronzer nanášíte. Hoola je navíc takový mutantek, který se moc často v obchodech nevidí. Můžete ji použít jak na konturování, tak jako klasický bronzer. Pudr je matný, proto jej můžete použít v obou případech bez problémů. 


Pigmentace je pro produkt tohoto ražení ideální - barva je dost výrazná k tomu, abyste s ní na tváři vykouzlily cokoli a zároveň dostatečně jemná k tomu, abyste jí lehce po obličeji rozblendily a nevypadaly jak klaun. Pudr na tváři drží celý den, jen tak něco ho nerozhází. Nehrudkuje, neopadává, nerozpouští se a nezvýrazňuje nedokonalosti. Už vám je nejspíš jasné, že jsem z něj nadšená a velmi ráda vám právě Hoolu doporučím. 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. Na svém kosmetickém wishlistu ho mám dlouho, tak snad se k jeho pořízení už konečně dostanu :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc dlouho jsem čekala, a jsem ráda, že je konečně můj :-)

      Vymazat
  2. Taky me hodně láká vyzkoušet alespoň tu mini verzi, která je rozkošna :D


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  3. Už dlouho váhám nad mini verzí a pořád nějak nejsem schopná si pro něj do Sephory dojít.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)