Xhekpon: Krém na ruce

pondělí, července 31, 2017

Dobré ráno, 
máme tu poslední červencový den, sedm měsíců z roku je za námi a léto se nezadržitelně blíží ke svému konci. Doufám, že nám krásné počasí vydrží ještě hodně dlouho, protože koupání jsem si letos, díky práci, vlastně vůbec neužila. Věřím, že jste na tom lépe :D a pokud ne, tak nezoufejte a prozařte si den třeba následující recenzí. 


Dnes vám představím další z řady produktů od značky Xhekpon, kterou můžete sehnat online na http://www.xhekpon.cz/ , tentokrát si budeme povídat o krému na ruce. Ten se prodává za 149 Kč a obsahuje 40 ml produktu. Jelikož je jeho cena vyšší, než obvyklá cena krémů na ruce, je potřeba se mu podívat detailně na zoubek a zjistit, zda se investice do něj vyplatí. 


Krém na ruce s kolagenem a glycerinem je určen pro každodenní používání, má za úkol zlepšovat pevnost a pružnost pokožky, udržovat její hydrataci a dodávat pocit jemnosti a hebkosti. Krém je hypoalergenní a je záměrně určen pro všechny, jejichž ruce jsou vystavené nadměrné zátěži - tedy manuálně pracujícím lidem, ženám v domácnosti, sportovcům a podobně. 


Krémy od Xhekponu jsou baleny v hliníkových, vymačkávacích tubách se šroubovacími uzávěry. Jedná se o poněkud zastaralou metodu obalového materiálu, avšak máte zaručeno, že se do krému samotných nich nedostane a zůstanou dlouhou dobu použitelné. Jako všechny ostatní produkty, o kterých jsem již na blogu psala, ať se jedná o hydratační krém  či tonikum, má i krém na ruce distinktivní parfemaci, která ho odlišuje od všech ostatních produktů. 


Složení krému je velmi kluzké a hutné. Překvapivě se však velmi rychle do rukou hydratuje, zanechá je jemné a hladké. Netvoří na dlaních mastný film a vy tak můžete po namazání klidně pokračovat v jakékoli činnosti. Jediné, co mi na něm vadí je fakt, že díky své velké hustotě u něj nemám pocit "promazání". Zní to zvláštně, ale nemám prostě pocit, že by zaručoval tak dostatečnou hydrataci, abych se nemusela za půl hodiny mazat znovu. Taťkovi do garáže nebo mamce ke dřezu by se určitě hodil, ale není to nic, co by mi vyloženě přirostlo k srdci a není to rozhodně krém, který by překonal kterýkoli jiný, jaký jsem kdy předtím vyzkoušela. 
*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

0 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)