L'oreal Lip Paints

středa, července 12, 2017

Dobré ráno, 
dnes bych vám, zřejmě jako poslední na světě, chtěla povědět něco o Lip Paintech od L'oreal, na trhu jsou zhruba 2 měsíce, už jste o nic určitě slyšely, nebo je minimálně viděly - recenze jsou různé a zmixované a já vám prozradím, proč tomu tak je. 


L'oreal přišel s Lip painty na český a slovenský trh s velkým booom a my všechny, které sledujeme zahraniční youtubery a blogery se na novinku těšily jak malé. Nebyla byť jedna americká blogerka, která by na účet těchto krasavic řekla jediné špatné slovo, které bych slyšela - těšila jsem se na uvedení jak malá - na tiskové konferenci po prvním vyzkoušení jsem z nich byla nadšená, přinesla si domů odstíny 201 Hollywood Beige a 103 Fuchsia Wars, pustila se do zevrubného testování a ... nadšení mě tak nějak opustilo. 



Ne že bych chtěla tyto krásky hned zatracovat. Ono, podívejte se jen na desing, který je propracovaný do posledního detailu. Obal odpovídá barvě uvnitř, v plastové tubě se po vyšroubování aplikátoru skrývá jemný, dokonale na rty padnoucí zobáček, který drží dostatek produktu. 8 ml tubička se prodává kolem 200 Kč, což mi přijde jako rozumná cena. Ve stojanech byste měly schopny najít 4 matné a 4 lesklé provedení - minimum oproti zahraničí, ale na to jsme už zvyklé. 


Pigmentace produktu je dost solidní a při nanesení na ruku vypadá barva krásně jednolitě. Co se však nepovedlo je výdrž a schopnost nanášení a výdrže barvy na rty. Je to taková katastrofa, že vám ani produkt nemůžu vyfotit v akci, protože bych se musela stydět. Pro upřesnění, v nude barvách není až takový problém. Tyto odstíny se jednoduše nanášejí a dobře drží, protože jsou velmi totožné s barvou našich rtů. Tam tedy takový problém není, ale stejně má produkt velkou práci se na rtech udržet. 


Výrobce neslibuje, že bude barva držet na rtech celý den, takže k ní tak musíte přistupovat, ale tahle textura se tak zvláštně přenáší na vše od skleniček po okraje rtů konče, stéká a hrudkuje, že to snad ani není možné. A pak si představte že si vezmete "hot pink" barvu a ne jen že bude na rtech nekonzistentní a bude se špatně nanášet, ale po půl hodině se začne po rtech rozutíkávat a vy budete jak klaun. Děkuji, nechci. :-(
*


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Tak to je škoda, obaly maji fakt pěkné.

    OdpovědětVymazat
  2. o týchto produktoch čítam prvý krát asi aj preto že nesledujem videá a tie obaly su naozaj vymakane pačia sa mi ale pokial je nespokojnosť s produktom tak niet o čom:/ pekne napísané

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem je také chtěla vyzkoušet, ale nenarazila jsem na odstín, který jsem sháněla, tak teď alespoň můžu říct bohudík místo bohužel. Díky za recenzi.

    OdpovědětVymazat
  4. Chtěla jsem je původně vyzkoušet, ale po všech těch recenzích mě nějak přešla chuť. Čekala jsem od nich něco víc. :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)