Opalování s Astridem

pondělí, července 10, 2017

Krásné dobré ráno milé dámy, 
čas letí jak zběsilý, den střídá jeden druhý, práce je až nad hlavu, život se točí na neskutečné obrátky a my už se nalézáme v druhém červencovém týdnu. Stížnosti typu "kam ten měsíc utekl" jsou tentokrát na místě, jelikož přes to, že mi škola ustala již v květnu, mám toho teď tolik, že nevím, kde mi hlava stojí. Teď tu však sedím u Sexu ve městě, se skleničkou dobrého, vychlazeného sektíku sama doma a nemůžu se dočkat toho, až bude na světě další článek. 


Myslím si, že v tuto chvíli není potřeba jakkoli značku Astrid představovat. Stálice českého trhu, která se v posledních letech kvalitou pomalu, ale jistě šplhá na vrcholek drogérií. Z blogu, internetu či díky svým vlastním pochůzkám po drogériích víte, že Astrid vyrábí nejen produkty v péči o pleť, výrobky čistící či pečující o nožky. Mezi jejich jednoznačně nejvíce se prodávající výrobky patří sluneční péče a o té si dnes budeme trošku povídat. 


Co se přípravků na opalování a po opalování týče, nemá cenu tu rozebírat ochranné faktory a to, jestli fungují, protože přirozeně fungují. Loni jsem ze sluneční péče vybrala k recenzi Hydratační pleťový krém, o kterém jste si četly TADY. V roce letošním se podíváme blíže na zoubek Oleji na opalování, který je v sortimentu na opalování mezi klasickými krémy novinkou a tak si zaslouží svou chvilku slávy. 


Tento krasavec na opalování obsahuje SPF 20, což řeknu rovnou na úvod, představovala bych si více, ale pokud budete pravidelně aplikovat, na běžné denní nošení je to postačující. Uvnitř oleje se ukrývá multivitaminový komplex s Beta-karotenem C,E a F, abysinianový olej a vyvážený poměr ochranných filtrů. Olej se pyšní možností rychlé aplikace a nelepivým složením - oboje dvoje potvrzuji a chválím, stejně tak jako jemnou tropickou vůni, která zavání po kokosu a nekonečných oceánech. Olejíček se dá používat jak na pokožku celého těla, tak na obličej - tam však nenanášejte přímo, ale do dlaní a olej následně po pokožce rozetřete. 
Vím, že oleje na opalování nejsou žádnou převratnou novinkou, avšak líbí se mi, že zde za 130 Kč dostanu 200 ml kvalitního produktu, který svou práci odvádí dobře a vůbec, ale vůbec nelepí. 
*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Pamatam si že astrid bola vždy taka klasika pri opaľovaní nič iné som ani nepoznala a vždy nás perfektne ochránil pred slnkom. ♥♥

    OdpovědětVymazat
  2. Taky ho mám a jsem s ním nadmíru spokojená! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Od Astridu mám na opalování a poopalování vše, jenom ne tenhle olej, a budu to asi muset napravit. Je super, že nelepí, to je pro mě vždycky asi ten největší problém :)

    Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  4. Tuto značku moc nemusím, ale občas jsou nějaké opalovací produkty fajn :) Nevím, proč mi nepadla do noty..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)