Saloos: Bio kokosová péče

středa, srpna 02, 2017

Krásné dobré ráno, 
posílám miliony pozdravů z dětského tábora, kde se posledních 8 dní nacházím - ještě 5 dní a jedeme domů :D Dětské tábory k mému létu tak nějak patří. Ať už v naší domovině, či za oceánem v USA, jako poctivému a zkušenému táborníkovi mi přirostly k srdci a kdysi mi přišlo naprosto přirozené se z dítka transformovat na praktikanta, později na vedoucího oddílu a později až do hlavního vedoucího. Dnešní článek však nebude o mém táborovém dobrodružství, i když si o něm někdy můžeme popovídat, ale o bio kokosové péči od Saloos.

Tenhle šmudla s parfemaci pomeranče je další z řady produktů, které jsem měla tu čest od české značky vyzkoušet. Jedná se o chameleona z portfóliu péče o pleť. Tento zvláštní výrobek je ukrytý v plastové, šroubovací vaničce, schovaný pod ochranou fólií. Po odkrytí vás čeká velmi příjemná a jemná vůně, ve které se skloubí troška kokosu a nádherná vůně pomeranče (produkt obsahuje jeho esenciální oleje). Na výběr je pak také z parfemace čokoláda, vanilka, tropic a caffe latte. Jedno balení obsahuje 100 ml produktu a vydrží vám na věky. Skoro. Musíte odolat potřebě se v něm koupat. 


Bio kokosová péče je v podstatě olej, který má při běžné pokojové teplotě tuhou konzistenci. Jakmile do něj ponoříte prstíky, abyste se s ním pěkně naolejovali, textura se rozpouští a mění na tekutou tak, abyste se v pohodě a jednoduše zahalily do omamné vůně a nechali svou pokožku relaxovat. Hydratace je vskutku intenzivní. Pod svými prsty okamžitě cítíte, jak pokožka produkt nasává, stává se jemnou, vláčnou, hebkou a produkt uvnitř sebe uzavírá. Parfemace produktu je jemná a na pokožce se drží po celou noc. 


Co si budeme povídat, Saloos své výrobky opravdu umí, dává si na nich záležet a výsledek je znát. Tahle kokosová péče je úžasná, zamilovala jsem si ji nejen já, ale i mamka, ségra a myslím, že kdybych jí představila babičce, také se jí bude zamlouvat. Koncept tuhého oleje, který se mění na tekutý sice není inovativní, ale rozhodně velmi příjemný a dokonalý například na cestování (zdravím z tábora). Produkt je k pokožce jemný, nedráždí ji, zanechává ji jemnou a hebkou. Navíc, pokud trpíte na poškozené a vysušené vlasy, můžete tuhle péči použít i na jejich záchranu (osobně jsem nezkoušela). Co víc si přát? 


Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

1 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)