Maybelline: Browprecise tužky na obočí

středa, října 18, 2017

Dobré ráno, 
vítejte u nového článku tohoto týdne, který se věnuje výhradně produktům značky Maybelline. Dnes tu pro vás mám recenzi na nové Browprecise tužky na obočí, které vzbudili v našem malém rybníčku velký rozruch. Ono totiž najít pořádnou tužku na obočí není jen tak a i když je plno značek nabízí, málo která je umí opravdu dobře. Co myslíte, jak je na tom právě tato novinka? 


Browprecise je řada tužek na obočí které jsou opravdu, ale opravdu malinké, jemné a přesné. Ostatně, už sám název tomu napovídá a přívlastek micro pencil jakoby udeřil hřebíček na hlavičku. Teď by se měly radovat především ty z vás, které mají ve svém obočí jen malinkatý nedostatek, nedorostlé chloupky, jizvičku nebo jednoduše potřebují jen trošku obočí pomoci a zvýraznit jej. Ale nebojte, ani ty z vás, které jako já nemají obočí skoro žádné nezklamu. 


Odstín soft brown k mým hnědým očím a tmavě hnědým vlasům sedí naprosto akorát. Jestli se něco pořádně povedlo, pak toto. Odstín je studený a tak je jako dělaný na to, abyste s ním to dokonalé obočí vykreslily. Jak už jsem zmínila, tužka samotná je automatická - vysouvací, tuha se nedy nemusí ořezávat a pouze po částech vysouvat z balení. Tady si dávejte pozor, tuha je velmi jemná, velmi ráda se láme a tak je potřeba dávat extra pozor na to, abyste jí ze zásobníčku nevysunuly až moc, pak byste si ji akorát zničily. Druhá strana tužky je zakončena klasickým štětečkem na obočí - kterým jej můžete jak před použitím tužky tak po pročesat. 


Přiznám se, že jsem se z počátku bála toho, jak se s tužkou bude pracovat, když je tak titěrná. Naštěstí to s ní však jde hladce a když na ní nebudete moc tlačit, tak si s její pomocí vykouzlíte krásné obočí. Škoda jen, že ta mrška díky své jemnosti tak rychle ubývá a jedno balení je tak na měsíc, pokud potřebujete hodně čarovat. S tužkou se pracuje velmi dobře, je poddajná, hladce s ní vytvoříte jemné tahy, takže nebude působit na obočí tvrdě a navíc skvěle drží, není potřeba jí fixovat, obočí neslepuje a v průběhu dne z něj neodpadává. 


Závěrem? Pokud potřebujete obočí doladit jen trošku, určitě po ní v drogérii příště sáhněte. Pokud potřebujete obočí tvarovat více, rozmyslete si, jestli vám investice 149 kč každý měsíc vyplatí. 
*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

0 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)