Maybelline: Fit me Matte + Poreless

pondělí, října 16, 2017

Krásné dobré ráno, 
tento týden se ponese ve znamení produktů Maybelline - tahle značka totiž poslední dobou hrne na trh jednu novinku za druhou - no a protože já mám všechny ty novinky pochopitelně doma, řádně je testuji, zkouším a podrobuji těžkým zkouškám a již jsem si na řádku z nich udělala obrázek, povím vám, jak si novinky vedou. Dnes si ještě popovídáme o makeupu z řady Fit me, Matte and Poreless. To sice není žádná žhavá novinka, ale poměrně nový produkt to je a já jsem mu verdikt přiřadila teprve nedávno, když se počasí začalo ochlazovat. 


O řadě Fit me jste již určitě slyšely. S velkou pompou přišla na trh před dvěma lety a obsahovala makeup ve skle (hranaté, skleněné balení s černým víčkem - v drogériích je ještě k sehnání), korektor (ten samý design), pudr (pamatujete na mou oslavnou recenzi? byl skvělý!) a tvářenky (fuj). Postupem času některé produkty vymizely, jiné se drží a další přicházejí - mimo jiné právě i tento makeup, který má matný finish.


Design řady se stále nese v jednoduché černé, tento kousek už však nepořídíte ve skle, ale ve stále oblíbenějším plastu. Makeup se z plastíku dostane klasicky zmáčknutím tuby - dírka je na konci malá, takže se nemusíte bát trošku přitlačit. Ráda bych také pochválila výběr odstínů (alespoň pro nás bílé stěny). 110 je povedený světlý odstín se žlutým podtónem a ten se v drogérii vidí dosti málo. Jedno balení obsahuje klasických 30 ml a cena se pohybuje kolem 130 Kč za balení. 


Makeup má na první "osáhání" klasickou, jemně tekutou texturu. Působí jemně, jednoduše se nanáší. Vzhledem k tomu že je určený ke zmatnění pleti je hutnější, nedá se tolik roztírat a doporučuji s ním pracovat vždy jen na kousku pleti. Výrobce uvádí, že je makeup vhodný pro normální - mastnou pleť, v tomto případě se jednoznačně přikláním k tomu, aby si jej pořizovaly pouze ty z vás, které mají pleť mastnou. Já se totiž řadím mezi ty s pletí normální a makeup je na mě tak "suchý" že se to nedá snést - na pleti nedrží, vytváří na ní suchou masku a všechno to pak nakonec vypadá zcela nehezky. Dokážu si však představit, že by k pleti mastnější mohl velmi pěkně přilnout a nedělat tam žádnou neplechu. 


Tak to vidíte, první recenze a rovnou nic moc výsledek. Kdo ví, třeba to ve středu bude lepší ...

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

0 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)