InnerBeauty Awards 2017: Hair aneb to nejlepší pro vaše vlasy

pondělí, ledna 08, 2018

Krásné pondělní ráno milé dámy (a ostatní :-)), 
zdá se to až k nevíře, ale probouzíme se již do druhého lednového týdne a rok 2017 je nenávratně pryč. Netuším, jak dlouho mi bude trvat zvyknout si na to, že nyní píšeme číslovku 8, ale co vím určitě je to, jaké produkty mi v roce minulém učarovaly. 
Jako každý rok a letos již po šesté vám pomocí lednových článků představím produkty, bez kterých si již dále neumím svůj kosmetický život představit. 
Ať už se jedná o naprosté novinky na trhu, nebo stálice, které se u mě objevují již několik let, dovolím si vás vtáhnout do světa božských věcí bez kterých byste, podle mě, neměly být. 
V loňském roce jsem slavnostní přehled zakončovala produkty na vlasy a tak právě s tímto odvětvím pečující kosmetiky letos začnu a to z jednoho důvodu, produkty jsem omezila na minimum toho nejlepšího, co můžete sehnat - takže to bude taková novoroční rychlovka. Jdeme na to.


Mezi jednoznačně nejlepší novinku na trhu, kterou jsem letos zkusila, patří peeling na vlasy od The Body Shop. Celou recenzi na něj naleznete TADY a ve zkratce vám o něm řeknu, že je to produkt, který naprosto úžasně voní, neuvěřitelně efektivně, rychle a jednoduše vám vlasy vyčistí a zbaví je nahromaděných látek ze šamponů a kondicionérů a spolehlivě je zbaví nánosů všech nečistot a pachů, které se ve vlasech usadí po protančené silvestrovské noci kdekoli. Je to trochu investice, ale pokud si chcete udělat radost a nechat se hýčkat, tento produkt vám doma rozhodně chybět nemůže. Navíc, používat ho budete jen ve stavu "nouze" a za odměnu, takže vám vydrží extrémně dlouho. 


Pokračujeme na vlně The Body Shop, jejich Ginger Shampoo je mou stálicí od roku 2015, kdy ho spolehlivě naleznete odpočívat na naší vaně. Recenzi si můžete přečíst TU. Ve zkratce vám povím, že je to jednoznačně ten nejlepší šampon proti lupům a svědění pokožky hlavy, který jsem kdy vyzkoušela. Je účinný a hlavně skvěle voní, což se o většině šamponů tohoto druhu říci nedá. Nyní má nový, inovovaný design, ale složení uvnitř zůstalo stejně kvalitní. Navíc, je cenově dostupný a na umytí hlavy vám postačí jen malé množství. Spolehlivě mi dá do pořádku vlasy v jakémkoli stavu. 


O suchých šamponech Batiste snad už ani nemá cenu mluvit. Jsou to jednoznačně ty nejlepší a nejvýkonnější šampony na trhu za bezkonkurenční cenu. Má nejoblíbenější varianta je Floral, ale nemůžu si stěžovat na žádnou, kterou jsem od Batiste vyzkoušela. Stačí pár nástřiků a moje zplihlé a mastné vlasy jsou hned k nerozeznání. Ten musíte mít. 

A to by byly mojí TOP 3 oblíbenci z letošního roku. Všechno ostatní, co jsem vyzkoušela bylo buď hrozné a nebo průměrné a víte co, jsem ráda, že mám jasno v tom, za které produkty se vyplatí utrácet a že si alespoň ve vlasové rutině, vystačím s tím osvědčeným a kvalitním málem. Jak jste na tom vy? 

Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

5 úžasných komentářů

  1. Batiste jsem pořád ještě nezkusila a musím to dohnat :)

    www.mummysweetbaby.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Letos nemám nějak ve vlasových přípravcích žádný objev, vše bylo tak nějak průměrné, akorát mě nezklamal olej Orofluido, to je moje stálice.

    OdpovědětVymazat
  3. Batiste je prostě jednička. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Suché šampony od Batiste také miluji :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)