Huda Beauty: Warm brown Obsessions

pondělí, března 05, 2018

Dobré ráno, 
vítám vás u dalšího článku, kde se tentokrát podíváme na zoubek paletce očních stínů Huda Beauty - Warm Brown Obsessions. Právě tato paletka je mým prvním setkáním se značkou a troufám si říci, že značně povedeným. Kosmetiku Huda Beauty seženete již v české Sephoře a to včetně všech paletek, umělých řas i tekutých rtěnek. Obsessions paletky přišly na trh v závěru loňského roku a poměrně hodně se o nich diskutovalo. Co si o nich myslím já, vám prozradím níže. 


Paletky Obsessions se prodávají ve 4 barevných provedeních, já má warm brown, pak je tu paletka smokey, do fialkova laděná mauve a barevná electric. Cena paletky u nás je 820 Kč (vyplatí se počkat na 20% off a člověk se dostane na Americkou cenu 27 dolarů) a i když se to nezdá, jednotlivé chlívečky obsahují stejné množství produktu jako velké Huda Paletky - tedy poměr cena je naprosto božský - v jedné paletce je 9 barevných odstínů po 1 gramu. 


Obsessions paletky jsou úžasně kompaktní a je v nich využit každý milimetr, proto padnou rovnou do ruky. V horní části mají umístěné velké zrcátko - takže hodí na cestování a vnější obal je matný - a nevypadá hned zašpiněně. Paletka Warm Brown obsahuje 8 matných odstínů a jeden velký třpyťák. Odstíny se liší od hnědé, červené, oranžové až po měděnou. S jednou paletkou můžete vymyslet nepřeberné množství looků a nikdy se nebudete nudit. 


Všechny odstíny do jednoho jsou neskutečně pigmentované (swatche níže), skvěle se s nimi pracuje, jednoduše se blendí, dobře se vrství, sedí na víčku jako přibité celý den, neztrácí se, nehrudkovatí a neslévají se a to s či bez použití primeru. Stíny jsou velmi jemně namleté a tak z nich prchá troška pudříku, ale to vůbec ničemu nevadí :-) Protože jakmile stíny nanesete na víčko a ve stejném stavu je večer budete odličovat jsem si jistá, že se stejně tak, jako já, naprosto zamilujete. 



Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Ale, ale paletka vypadá velmi pěkně, líbí se mi odstíny. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. V případě této paletky mě zaujalo, že blogerky, které mají i Desert dusk nebo Rose gold říkají, že tyto menší jsou ohledně kvality stínů daleko lepší. Už jenom z tohoto důvodu by stála za hřích :)

    Příběhy z mlhy a éteru

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to já bohužel porovnání nemám, ale fakt je, že stíny jsou peckovní.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)