Maybelline Hyper Precise All Day linky

pondělí, dubna 29, 2019

Krásné pondělní ráno, 
už dlouho jsme si tu nepovídali o dekorativní kosmetice, takže bych to dnes ráda napravila a podívala se na zoubek očním linkám od Maybelline. 


Maybelline říká, že se jedná o vodě-odolné oční linky s dlouhotrvající (až 24 hodinovou) výdrží. Hrot aplikátoru má 0.4 milimetru, což by nám mělo zaručit velmi jednoduchou a přesnou aplikaci. Linky mám v černo-černém, matném provedení. Na trhu seženete ještě normální černou verzi, tmavě hnědou a tmavě zelenou. V "peru" nalezneme 1 ml produktu a cena je 169 Kč. Provedení linek je v klasické, všem známé podobě. Jedná se o úzký plastový nástavec s designem po obvodu. Víčko není šroubovací, ale sejmete ho tahem dolů. Hrot linek se zdá být jako celek, není tvořen jednotlivými štětinkami. Špička je ostrá, přesná a ani po nějakém tom pátku používání nejeví žádné známky roztřepení. 


S produktem uvnitř a úzkým hrotem vykouzlíte nejen jemnou linku, ale také hustou linku bez problémů. Jenže, problém je v tom, že linky nejsou ani náhodou dlouhotrvající. Stačí se podívat na swatche níže a musí vám být jasné, že se produkt rád rozpíjí. Na oku mi linky vydrží pěkné zhruba čtyři hodiny. Pak se začíná ztrácet nejen intenzita, ale především tvar a celý výsledek líčení jde do kytek. Pokud tedy potřebujete být nalíčená celý den, nemá smysl se s tímto produktem, byť za skvělou cenu (alespoň podle mě) vůbec zabývat. 


*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

  1. Ja momentálne používam Epic Ink Liner od Nyx a je skvelá! Intenzívna, nerozpíja sa a drží naozaj dlho :). Napríklad som v piatok bola celý deň na výlete vo Viedni a vydržala od pol šiestej rána do deviatej večer, aj keď bolo strašne horúco a ja sa vždy potím a ešte sme boli aj na nákupoch, takže som si aj viackrát niečo skúšala a teda sa prezliekala. Trošku zmizla z kútikov, ale to si myslím, že je normálne, keďže máme vlhké oči :D.


    ľúbezná

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)