Maybelline MasterDrama Lightliner

pondělí, července 15, 2019

Krásné pondělí, 
dnes pro vás mám pohled na Masterdrama Lightliner od Maybelline. Jak už to tak bývá, někdy jsou novinky skvělé, někdy průměrné a někdy za nestojí vůbec za nic. Jak myslíte, že dopadla tahle dvojka? 


MasterDrama Lightliner jsou v podstatě tužky na oči, které se dají použít nejen do vnitřního koutku, ale i na celé víčko. Ve své podstatě to jsou ale hlavně rozjasňující barvy takže se dá předpokládat, že jejich hlavní využití bude především do vnitřního koutku oka na projasnění pohledu a hru se světlem. Zkoušela jsem dvě varianty. 25 Glimmerligt v růžovém odstínu a rovněž 15 Gold Ray ve zlatavém odstínu. 


Tak nevím nevím, ale tahla novinka mě vůbec nezaujala. Je sice super, že je tužka vysouvací, nemusí se krouhat a dobře se s ní pracuje. Dokonce jsou pigmenované a  měkké. Jenže ta výdrž. Ona tam není žádná. Hodinka, maximálně dvě ve vnitřním koutku a pak se vytratí neznámo kam. Na víčko se použít nedají už vůbec, tam se slejou do jedné linky a neudrží na sobě žádný další produkt. Bohužel, vždycky to není potěšení něco zkoušet. Takže za mě, děkuji, nechci ... 

*
Image and video hosting by TinyPic

You Might Also Like

1 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)