Lesk na rty - Douglas

čtvrtek, září 13, 2012

Dneska se podíváme na jeden z prvních úlovků ze Dnů Marianne a to na lesk od parfumerie Douglas. Jak jistě víte, Douglas sám má řadu kosmetiky a tyto lesky patří mezi jeho regulérní nabídku. 
V prodejnách ho naleznete v několika provedeních. Stálá cena je 249 Kč.



Lesk jsem si pořídila ve variantě 13 Violette's Day jak již sám název napovídá, je to na první pohled růžový lesk, který obsahuje fialové třpytky, které reagují na světlo. Obsah balení je klasických 8 ml. Lesk je velice jemně "žvýkačkově" parfemovaný, nicméně pokavaď do balení nestrčíte nos, ničeho si nevšimnete. :-)


Na samotném lesku mě nejvíc zaujal aplikátor, který je jakoby stočený do malé spirálky, která by měla usnadnit aplikaci a co nejvíce se přizpůsobit vašim rtům. Musím říct, že funguje bezproblémově a to i přes to, že je aplikátor docela maličkatý, čehož jsem se ze začátku docela bála. 


Výdrž je zhruba dvě hodinky, přežije napití i malinkatou svačinku. Lesk nijak nevysušuje, naopak mám po aplikaci na rtech velice příjemný pocit. Nemusíte se bát ani toho, že byste na rtech cítili třpytky. 

Osobně bych řekla, že jestli hledáte takovýto zajímavý lesk (jak píši v úvodu, mají nepřeberné množství variant a kombinací barev) a chcete ho jen zkusit a nedávat "miliony" za "značkový", tak do něj určitě běžte. Na druhou stranu, to není něco, co bych alespoň já nosila každý den. Takže zvažte, jestli pro vás má tato investice cenu.

You Might Also Like

2 úžasných komentářů

  1. Mna tiež zaujal ten aplikator :)..no neviem či by to teda bol lesk pre mna..:) no nie je zly..:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, aplikátor je opravdu zvláštní, jako vůbec celý ten lesk :D

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)