Affinitone korektor

pondělí, října 22, 2012

Krásné zamračené ráno slečny, dnes bych vám ráda představila korektor Maybelline z kolekce affinitone. Za tu dobu, co se pohybuji v bloggovém světě jsem na něj četla několik příjemných recenzí a tak když jsem ho nedávno viděla v Rossmannu za sníženou, příznivou cenu 99 Kč (původní je 129 Kč), neváhala jsem a rozhodla jsem se ho vyzkoušet. Korektor se prodává v několika variantách, já sáhla po odstínu 02 Natural.


Affinitone je korektor na vodní bázi a má tekutou konzistenci. Balen je v klasické plastové tubičce a má příjemný, houbičkový aplikátor. Balení obsahuje 7,5 ml což je na expirační dobu šesti měsíců více než dost. (používám ho zhruba měsíc a zhruba třetinka je pryč). Musím říci, že korektor je opravdu krémový, bez problémů se roztírá, neslévá se a po použití zanechává pleť přirozeně vypadající. Osobně ho používám na partie kolem nosu, brady a na děsivě vypadající pupínky, protože jeho krycí schopnost je opravdu velká. Tento korektor ovšem nepoužívám pod očka, jelikož mi hodně slzí a vzhledem k tomu, že je korektor na vodní bázi, tak se okamžitě rozpije do ztracena. To je však můj, individuální, problém a netuším, zda zrovna s tímto jevem někdo další bojuje také. 

Myslím si, že právě tento korektor bude vhodný pro ty z nás s normální a suchou pletí, které se dokáže jednoduše přizpůsobit. Pro někoho s mastnou pletí by mohl být až příliš "vodový".

Podle mě si tento korektor zaslouží trošku více pozornosti, než která se mu dostává. Opravdu totiž funguje!

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. já jsem dneska psala o pudru Affinitone, tak jsme se pěkně shodly:-) já mám bohužel smíšenou pleť, takže to vypadá, že korektor do své sbírky nepořídím.

    OdpovědětVymazat
  2. já jsem s ním docela spokojená, používám ho pod oči, ale nevydrží celý den..na pupínky mám pak MF panstick.

    OdpovědětVymazat
  3. Já jako korektor používám Lauru Mercier nebo dermacol makeupcover:) Oči mi taky občas slzí, takže to rozpíjení by mi docela vadilo:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nad tím dermacolem docela přemýšlím, ale musím nejdřív vyplýtvat vše, co už mám doma :-)

      Vymazat
  4. už dlho nad ním rozmýšlam :) asi ho kupim teda :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)