Elf tvářenky

úterý, října 02, 2012

Krásné (deštivé, ošklivé, podzimní, mrazivé) ráno :-)
Dnes vás seznámím s novými tvářenkami od Elf, které se k nám dostali na začátku září. Hodně z vás se na ně ptalo a tak jsem se je rozhodla vyzkoušet. Jak si myslíte, že to dopadlo?


Tvářenka vlevo je nejsvětleší odstín Shy. Jedná se o celkem příjemnou, matnou, tzv. Baby Pink tvářenku. Ta vpravo je pak varianta Blushing. Tahle tvářenka je tmavě růžová se zlatými třpytkami. Pokavaď přemýšlíte nad tím, čím se tyto tvářenky liší od půsovdním tvářenek Elf, tak věřte, že ničím. Koncept je takový, že se Elf rozhodl zvětšit balení, přidal příšerný štětec a malá zrdcátko a přitom zvýšit cenu. Tvářenky jsou velice hrubě namleté a proto si se správnou aplikací musíte dát na čas. Musím ovšem uznat, že je pak výsledný look příjemný (zvláště se mi líbí blushing verze). Výdrž je ovšem mizerná. V deštivém dni není za hodinku po tvářence ani památky. Takže si je schovám na léto, kdy na ně zřejmě bude počasíčko akorát. 


Nemůžu říct, že bych vám je vyloženě vymlouvala. Někomu určitě poslouží. Pokavaď jste ovšem v makeupu zběhlé, žádný zázrak to není. Možná je dobrý nápad pořídit si pár odstínů (které jste vždy chtěli vyzkoušet) abyste věděli, jak vám sednou a později si je koupili v lepší variantě. Já se k nim vracet nebudu, protože to i Essence (kde si vše můžete navíc vyzkoušet) je kvalitou daleko před Elfem. 

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Díky za recenzi - elf tvářenky pro mě asi nebudou :)

    OdpovědětVymazat
  2. takže opravdu stejné, jen větší :-) u elf tvářenek z té základní řady se mi líbil finish na tváři, nádherně matný, pudrový, to mi nikdy žádný pudr neudělal :-D
    ještě k tvému článku... máš tam dvakrát "vlevo", obě tvářenky jsou vlevo. a ještě to máš napsané "v levo"...

    OdpovědětVymazat
  3. Takže ve výsledku asi nic moc...:-(
    To je škoda, balení mají hezké a praktické!

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem ještě od elf nic nevyzkoušela a nějak toho ani nelituju, obzvlášť o tvářenkách čtu samé negativní názory.

    OdpovědětVymazat
  5. veľmi pekné otiene hlavne ten slabší

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)