Empties/Vypotřebováno

čtvrtek, října 04, 2012

Ahojky, moc se mi zalíbil tag, který začal běžet na youtube a ze kterého se staly velice pravidelná videa. Jedná se o takzvaná empties videa, tudíž videa o produktech, které daná bloggerka/blogger vypotřeboval. Tudíž i já jsem se vám rozhodla ukázat, co že za věcičky se mi podařilo v průběhu srpna a září spotřebovat. Netuším, jestli vás takovéto články zajímají, takže se rozhodně nebojte vyjádřit svůj názor. Přeji vám krásný (snad jeden z posledních teplých) dní a těším se na vás opět zítra. :-)


V první řadě jsem s politováním vypotřebovala své oblíbené tonikum, bez kterého se u mě neobejde jediné ráno. Ano, morning energy lotion od Clean and Clear. Nebojte, už jsem si koupila další :-) Určitě již víte, že jsem bláznivý/mazající se maniak a dalším z tělových mlék, které padlo za obět je Garnier Intensiv 7days body lotion. Musím říct, že hydratace je opravdu intenzivní a mléko patří mezi to nejlepší, co Garnier má. Co se týče Garnier, spotřebovala jsem ještě Pure peeling na obličej. Tento peeling bych doporučila především citlivkám, protože zrníčkami moc neoplývá a je opravdu velice jemný. Naposledy jsem také namazala ručky krémem od Essence. Vyhovuje mi naprosto a četla jsem, že se před vánoci na náš trh dostane také limitovaná kolekce "vánočních" příchutí a věřte mi, čokoládku si opravdu nenechám ujít. Další v pořadí je Nivea sprej pro objem vlasů. Nenadchl mě ani náhodou a poslušně se vracím k Elsévéčku. Nahoře pak vidíte úžasný oční krém od Garnier, který jsem se marně snažila sehnat všude možně, ale očividně se už u nás sehnat nedá :-( Balzám na rty je klasika, bez které nemůžu žít. Poslední věc nahoře je balzám na odřené nožky, který ovšem nijak nefunguje.


Co se týče dekorativní kosmetiky, podařilo se mi dopotřebovat pouze tyto dva lesky od Essence a můj oblíbený Lasting Finish. To jsem se tedy moc nerozjela :D

Tak co myslíte, mám si dál schovávat prázdné obaly, abych vám mohla porefereovat?

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. Tenhle typ článků mám moc ráda, za mě v nich rozhodně pokračuj :) Je to podle mě mnohem objektivnější, než dělat recenzi po pár dnech, protože aspoň mně se občas stane, že mi něco po pár použitích přestane vyhovovat, nebo se mi to nějak brzo zkazí (třeba na jednu konkrétní řadu vlasové kosmetiky mám kvůli tomuhle pifku, zkazila se mi vždycky už po měsíci - šampon, kondiš, maska, prostě všechno).

    OdpovědětVymazat
  2. Jen shraňuj, rubrika empties je super! Pár vět o každém produktu, je to různorodé, svižné - tak se mi to líbí :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě pokračuj :) Super článek :)

    OdpovědětVymazat
  4. Taky jsem pro pokračování článků. Je fajn vidět, že blogerky kromě nakupování kosmetiku i využívají... ;) A navíc je fajn si přečíst nějaký ten závěrečný dojem po dopotřebování. :)

    OdpovědětVymazat
  5. nechaj si íích ;) ja za mesiac nevypotrebujem často ani jednu fľaštičku niečoho- fakt! som šetrná ;DD pokračuj v takomto článku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono záleží, jak se to zrovna sejde. Mně se teď dařilo :D

      Vymazat
  6. taky mám tento typ článků ráda. sama se na to chystám, ale moc mě nebaví skladovat ty prázdné lahvičky, abych je potom fotila najednou, tak uvidím, jak to ještě vymyslím. zatím si sama pro sebe pečlivě zapisuji, co koupím a co naopak spotřebuji.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si taky zapisuji a je pravda, že mamka mě za to skladování chtěla zavraždit :D

      Vymazat
  7. Mně se tyhle články líbí :) jenom třeva bych pro příště ocenila, kdyby to nebylo jakoby v článku, ale ty výrobky popsaný odděleně, nebo třeba ztučněný, aby se v tom jako dalo líp vyznat. Doufám, že ten můj nesmysl pochopíš :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)