Garnier Fructis - Síla ovoce!

pondělí, října 01, 2012


Krásné dobré ráno milé dámy ( a pánové? :-)), dnes jsem si pro vás připravila recenzi na novouv řadu šampónů od Garnier Fructis, která přetéká sladkým ovocem. Určitě vás reklama na ně neminula  a tuším, že je už značná řada z vás také vlastní. Nicméně, recenzí, postřehů, nápadů a připomínek není nikdy dost a tudíž se s vámi dnes i já podělím o to, jak mým vlasům tyto novinky sedli.


Pokavaď dnes nejste na blogu poprvé, jistě víte, že patřím mezi velké zastánce šampónu Pure shine, který taktéž patří do stáje Garnier. Proto jsem ani minutku neváhala a když mi přišla nabídka od této společnosti právě na recenzi nových šampónků, neváhala jsem ani chviličku a s radostí přijala.
Domů mi přišlo toto krásné balení všech novinek a já jsem se s radostí vrhla do testování. 

 

Nová, ovocná, řada obsahuje 3 šapóny, každý z nich určený pro jiný typ vlasů. Nicméně všechny by vám měly být jak šapónem, tak i parfémem pro vaše vlásky, vlasy by měly posílit a dodat jim ztracený lesk. Všechny šampóny jsou bez silikovů a parebenů. Složení je gelové, všechny se bez problémů vymývají, při mytí vlasů vytváří hustou, ale přestou jemnou pěnu. Jednotlivá balení obsahují 250 ml produktu.
Já si dovolím teď recenzi "rozkouskovat" na jednotlivé, dílčí balení zvlášť. 

Grapefruit Tonic 


Verze Grapefruit tonic je určená pro normální vlasy bez lesku. Obsahuje výtažky z růžového grepu, který navrací přirozený lesk. Tato varianta (alespoň za mě) získává 75%, tudíž 8/10. Vůně je naprosto dokonalá, přirovnání s parfémem naprosto sedí. V době používání tohoto pomocníka jsem měla vlasy jemné, příjemné na omak, zdravě vypadající a krásně lesklé. Na druhou stranu mi ovšem vadilo, že efekt netrval více jak do druhého dne od umytí, proto těch 75 %.

Fruity Passion

 

Tento drobeček je určen na normální a suché vlasy, obsahuje kokos a maracuju a po použití by vaše vlasy měly být silné, hebké a vyživené. Nevím jak vaše vlasy, ale ty mé s tímto tvrzením bohužel souhlasit nemůžou. Patřím mezi ty, kteří bez vlasové masky neudělají ani krok a maska, je prostě maska. Po používání tohoto šampónu byly mé vlasy hrubé, nepoddajné a vůbec ne hebké a vyživené. Škoda, protože spojení kokosu a maracuji je naprosto nepřekonatelné, co se vůně týče (v koupelně byla cítit ještě následující den a i na vlasech tato kombinace vydržela vždy až do dalšího mytí). Doufám, že vám sedne víc, ode mne ovšem nemůže získat více než 50%. 

Citrus Mint Fresh


Poslední bráška je určen pro normální, rychle se mastící vlasy. Kombinace citrónu a máty by měla aktivně působit proti mastícím se vlasům. Odhazuji klobouk v dáli a tleskám. Tohle je pro mě trefa do černého! Slaďoučká citronová vůně a opravdu šampón plně pracující tak, jak hlásá reklama. Vlasy jsou po použití jemné, hladké, nevysušené a opravdu mi stačilo mýt vlasy jednou za 3/4 dny (normálně si je myji obden) a to do toho počítám i ofinu, o kterou jinak musím pečovat suchým šampónem. Tleskám a doporučuji všema deseti. 100%

     

  


Tady už vidíte mé vlasy na počátku testování (vlevo) a po 6týdnech používání novinek.
Za sebe bych doporučila s klidnou hlavou 2 šampóny ze 3, což si myslím, je vynikající výsledek. Všechny tyto zázraky seženete v drogeriích za příznivou cenu 69, 90 Kč. 

Máte? Znáte? Chcete? Podělte se se mnou o své názory. 

P:S: Děkuji společnosti Garnier za možnost spolupráce. V článku jsou výhradně mé názory.

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. Máš moc hezké vlásky, kéž bych i já měla takové krásné a lesklé :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak mě by se hodil ten zelený Citrus Mint Fresh, jelikož se mi rychle mastí vlasy a musím si je mýt každý den, ale vím, že bych určitě sáhla spíš po Fruity Passion, kvůli obalu a vůni :D Moc pěkná recenze :)

    OdpovědětVymazat
  3. Fructis jsem používala hodně dřív, nevím ani proč jsem od nich upustila, protože tak nějak vždycky byly fajn :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkoušet nové věci není nikdy na škodu, ale proč nezůstat u stálic?

      Vymazat
  4. Hodně mě zaujal ten poslední, protože jsem majitelka ofiny. Tu si myju obden a vůbec mě to nebaví! Jinak jsem od Fructisu používala akorát řadu na růst vlasů. Ten byl super, ale pak jsem přesedlala na silikony a parabeny a asi skončím v pekle. Takže se zkusím nad sebou zamyslet a pozítří si pro něj skáknu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě hodně překvapil. Zázraky se asi opravdu dějí :-)

      Vymazat
  5. Láká mě ten první, hrozně toužím po lesklých vlasech a zároveň mě trápí mastné, tak nevím který :D.

    OdpovědětVymazat
  6. Proč, proč proč jsem se na Tvůj blog přidala až dneska? Budu poctivě sledovat! Moc se mi líbí, myslím, že jsi byla jedna z prvních, kdo mi napsal komentář, když sjem začínala s blogem. Právě mi dochází šampon na vlasy, takže možná na základě Tvé recenze sáhnu po tom grapefruitovém ;-).

    bourjoisgirl.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)