Jednoduše na podzim

středa, října 17, 2012

Prozraďte mi dámy, jakému líčení na podzim dáváte přednost? Necháváte se ovlivnit trendy, nebo směle vymýšlíte své kombinace, které jdou zcela proti proudu? Já jsem se dnes pokusila vytvořit opravdu jednoduché, nenásilné a především rychlé líčení, které by se rozhodně mohlo stát mým "každodením" líčením do školy. Zabralo mi ani ne deset minutek a myslím si, že výsledek snad stojí za to. :-) Pustila jsem se do přírodních, zemitých barviček a takhle to dopadlo...

Použila jsem pouze: L´oreal Infailible eyeshadow v odstínu Sahara a Tender Caramel, tužku na oči MakeUpAcademy v odstínu Rich Brown, a řasenku They're real



 



You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. Super líčení, nějak podobně se teď snažím líčit já. Hlavní je, aby to nezabralo moc času, ale přitom mi to oči a celkově obličej prosvětlilo. Nosím podobné líčení ve fialové verzi také s fialovými stíny od L´oreal Infaillible a chci zkusit i něco do šedo stříbrna ;)
    stars-by-lucy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v tom případě byla tato kombinace právě pro tebe :-)

      Vymazat
  2. Mám hodně podobné každodenní líčení :-) Používám buď jen jednu barvu, která se podobá téhle tvojí, i když je méně třpytivá, a nebo sáhnu po nějaké neutrální dvojici či trojici :-) Do žádných velkých kreací se většinou nepouštím... raději zvýrazním rty, to se mi k podzimu hodí víc :-)

    http://aodori.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Klasické neutrální líčení také občas volím, to když už jsem opravdu hoooodně líná :D

      Vymazat
    2. Já když jsem nešikovná, což je vždycky a po ránu obzvlášť :-D

      Vymazat
  3. ja milujem všetko čo sa "třpití" :) také jemné elegantné, akurát na deň, a ešte k tomu keď zasvieti slniečko, tak sa to pekne ligoce :)

    http://msabigaill.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  4. Tady jsme se dobře shodly, já jsem si nedávno saharu taky koupila. Viděla jsem jí myslím u amarixe na youtube a musela jsem ji mít:) Nádherná barva:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)