Jsem celá taková senzační :-*

středa, října 24, 2012

Krásné ráno dámy, konec měsíce se nezadržitelně blíží a tak na nás z každého blogu budou vykukovat články o boxících. Ani já tudíž nemůžu zůstat pozadu a musím se vám se svým pochlubit :D


Říjnový senzabox je můj první a tak se s vámi o dojmy  prostě podělit musím! Na úvod přiznávám, že když mi krabička dorazila, poněkud jsem se zděsila. Dle fotek jsem čekala pořádnou A4kovou krabici a ona je to malinká a hluboká A5. Nicméně, vše dorazilo v pořádku, tak jak mělo, nebojte :-) Balení je přímo rozkošné. Pokud mě paměť nešálí, tak minulé boxíky byly modré?? ty na říjen jsou oranžové. Každý detail se počítá a tedy, u senzaboxu se opravdu vytáhli!


Říjnový senzabox obsahuje tři produkty v plném balení: Podkladovou bázi od Dermacolu (už jen kvůli ní se box vyplatí, protože její prodejní cena je vysoká tak, jak celý boxík a mimochodem, už staletí ji chci vyzkoušet a pořád jsem se k ní nedokopala), Deo krystal (který má fungovat jako deodorant: upřímně, zatím jsem skeptická, ale kdo ví, třeba překvapí) a tužku na oči Benecos (ta má je v úžasné olivové barvičce). Plus samozřejmě plno miniaturek. Denní a noční slaměnkový krém od L´occitane (opět s touto značkou nemám žádné zkušenosti a těším se na zkoušení jak malá), Pivoňkový parfém od stejné značky (voní božsky) a také tělový krém Loccitane´, dále pak mandlový pleťový krém na citlivou pokožku Weleda (věděli jste, jak úžasně voní mandle?) a nakonec ještě elmex zubní pastičku pro běloskvoucí zoubky. Osobně používám zelenou verzi pro silné zuby, ta fialová by měla být pro ochranu zubní skloviny. 


K produktům dostanete také informační letáček, kde se dočtete o všem, co byste potřebovali vědět a snad i více. Za mě říkám jej a doufám, že nám tu Senzabox opravdu dlouho vydrží, protože tohle je přesně to, na co jsem čekala!

Info a podrobné recenze vám samozřejmě poskytnu po důkladném prozkoušení všech výrobků. 

Jak jste vy spokojené se svým boxíkem? 

You Might Also Like

21 úžasných komentářů

  1. Myslím, že zářijový senza box byl modrý ;) chtěla jsem ho u kvůli tomu krásnému modrémnu peříčku. Zatím jsem si ještě žádný neobjednala. Nechápu na co pořád čekám :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ajo, máš pravdu. Růžová byla vlastně ta druhá krabička :D musím to přepsat! A rozhodně si objednej!

      Vymazat
  2. Já zas tolik nejásám, báze mi nesedí. Ale tak tu někomu daruju :) Deokryslal mě mile překvapil a tužka na oči také (škoda, že je v černé barvě - brala bych šedou nebo hnědou). Miniaturky jsou moc pěkné, jen většina je určena spíše na suchou pleť. Ale i přesto boxík objednám znovu, třeba se mi příště trefí více do mého vkkusu a potřeb :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj, tak to je jasné, že všem nesedne všechno, to je bohužel mínus "objednávky na slepo". Nicméně doufám, že boxíky budou časem více a více personalisovat

      Vymazat
  3. Senza boxík by mi taky měl přijít a vidím, že zklamaná určitě nebudu. Hlavně když vidím tři věcičky od L´Occitane a Weledu. Tomu říkám dobrej výběr:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Už ho mám doma, ale bohužel se tam dostanu až o víkendu :-/ Těším se moc, jen doufám, že dostanu tu tužku v nějakém normálním odstínu :-))) Kvalitní černá by se mi hodila. Nejvíc se těším na miniaturku parfému od L´Occitane.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě, myslím si, že vybrali barvy, které sednou každému.

      Vymazat
  5. Já jsem totálně nadšená :) Bázi mám ozkoušenou už z minula (teda to menší balení) a je to báječná věc. Tužku mám hnědou, takže veliká spokojenost. Zrovna jsem se namazala tím denním krémem a navoňala parfémkem. :) a listopadový box už je zaplacený

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky tak, co jsem otevřela tento tak jsem hned běžela zaplatit listopadový :-)

      Vymazat
  6. Tahle velká báze stojí v DM dokonce nějakých 370,- takže se to rozhodně vyplatí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. copa DM...tam je všechno sviňsky drahý...

      Vymazat
    2. tjn, koukala jsem na bázi dnes v rossmannu a tam je 349 takže se to i tak pořád vyplatí!

      Vymazat
    3. a ten miniaturní Weleda krém maj v DM taky, za stovku :D

      Vymazat
  7. senza box bol tentokrát doslova senza box ;D

    OdpovědětVymazat
  8. Já už jsem článek také napsala a je to umě takové půl na půl. Ale za tu cenu, že si vůbec dovoluji si na něco stěžovat :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však každá připomínka je na místě. :-) nicméně za tu cenu ... nádhera

      Vymazat
  9. Já už jsem článek také napsala.jsem ráda že jsem našla dalšího přížnivce Senza Boxu.Chtěla jsem se zeptat už jsi vyzkoušela tu bázi?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)