MUA Intense colour eye liner

pondělí, října 08, 2012

Krásné (trochu deštivé) odpoledne :-)
Dnes se s vámi podělím o další z produktů od MakeupAcedemy, dnes konkrétně o tužku na oči. Tuto krásku jsem si vybrala ve variantě Rich brown. 


Tužku na oči od MUA se prodávají v několika variantách (gelové, bláznivé neonové barvičky, atd. atd.) a já mám variantu intese colour, tudíž by vám měly zaručit opravdu intenzivní barvičku. Hned na úvod můžu říct, že svému jménu dostojí velice obstojně. Opravdu vám stačí jen jeden tah a vykouzlíte bezchybnou linku jak na horním, tak dolním víčku. Tato tužka se prodává za  libru a je to rozhodně to nejlepší, co v dané cenové relaci můžete zakoupit. S tužkou se velice dobře pracuje, je krásně měkká. Výdrž na víčku je zhruba půlden, celý bohužel nevydrží. Vzhledem k tomu, jak měkká je, tak už hůře drží na dolní (vnitřní) lince oka a postupem dne se vám může rozmazat. Co na ní oceňuji je i fakt, že má v obalu zabudované ořezávátko, takže jí můžete sbalit na cesty a stejně tak jí mít ve své makeup taštičce a v průběhu dne drobné nedokonalosti bez problémů opravit. :-)

P:S: Problém je, že mi prostě nejde pořádně sloupnout obal :D


 Nemůžu říct, že zrovna tato tužka je to nejlepší, co MUA nabízí ( v porovnání se stíny), na druhou stranu je to ovšem (v dané cenové) relaci rozhodně to nejlepší, co jsem kdy zkoušela (omlouvám se Essence, ale je to fakt - o Elfu nemluvě). Takže záleží na vás, kolik jste do své tužky ochotny investovat.

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)