MUA lipgloss

úterý, října 23, 2012

Ahojky! Dneska pro vás mám poslední z úlovků od MakeUpAcademy z mého prvního nákupu. Co jiného byste u mě mohli čekat, než lesk? Právě ty totiž musím vyzkoušet od každé značky (ještě tedy kromě stínů pochopitelně)! MUA vyrábí 3 druhy lesků. Ten můj je klasický (nijak nepojmenovaný) lesk ze základní kolekce v odstínu 3. Lesky se prodávají za 1 libru, obsahují 2,8 ml produktu a vybrat si můžete z pěti základních barev. 


Jako vždy u MUA, za tu jednu libru se snad nemůžete netrefit. Lesk má úžasné balení (klasická plastová tuba s robustním písmem, nevím jak vám, ale mě se prostě líbí). Příjemně se nanáší, nelepí!! a jsou akorát-ně pigmentované. Na stránce MUA píší, že jsou pigmentované jako rtěnky. To teda nejsou :D ale práci lesku zvládají opravdu bravurně. Má varianta neobsahuje žádné třpytky a lesk tvoří pouze přirozený a matný. 
Samotný lesk na rtech nijak "nechutná" pouze vyluzuje jakýsi "odér". Někdo říká, že je mu příjemný. Pro mě se v něm ovšem mísí chemie s pokusem o jakousi "sladkost". To je také jediná věc, kterou bych lesku vytkla. 


Vzhledem k tomu, že lesk opravdu nelepí, není výdrž celodenní, což byste snad ani nečekali. Přečká s vámi ovšem čas od snídaně do první svačinky. A to za tu jednu libru stojí, nebo ne? 

You Might Also Like

5 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)