Na stopě ... Essence výprodej

pátek, října 26, 2012

Na stránkách Essence již dlouho propagovali výprodejovou akci, která se včera uskutečnila v Praze. Přemýšlela jsem, jestli jet, nebo ne (protože sama bych se tam rozhodně nedostala), nicméně milá Stáňa, mi nabídla pomocnou ruku ( a přeci ve dvou se to lépe táhne) a tak jsem se přeci jen vydala na cestu do velkoměsta.  Sraz jsme měli ve 13 hodin na Starém městě a tak jsem pilně nasedla na autobus v 11:20 a mířila vstříc dobrodružství (doufám, že můj blog nečtou žádní učitelé, jinak asi dostanu výprask za ty hodiny, na které jsem se nedostavila :D). Po příjezdu do Prahy jsem už přesedla na metro a rozjela se vstříc centru. "Naštěstí" měla má pravá ruka menší zpoždění a tak jsem si mohla dovolit malou zastávku v Panerii a lahodný oběd. 


Se Stáňou jsme se pak v pořádku našli a vydaly se na společnou cestu tramvají na místo určení, někam do Prahy 4 (opravdu po mně nechtějte detaily). Dorazily jsme a zařadily se do fronty. Jojo, byla fronta až do prvního patra. :D a to jsme tam byly v půl jedné. Jaká byla tlačenka ve čtyři, když přišli všichni ze školy nechci ani vědět. 


Musím říct, že mi akce přišla ne moc dobře zorganizovaná, co se pracovní síly týče. V prostorách, kde se výprodej konal hlídalo snad pět "asistentů" (mimochodem, jednou z nich byla i Mia) a jen jedna prodavačka! Takže se velikánské fronty tvořily jen kvůli čekání na pokladnu. Kdyby měli alespoň dvě, vše by určitě šlapalo rychleji. Čekat půl hodiny frontu na vpuštění a pak dalších půl hodiny na zaplacení, to je opravdu mor.


Prostory výprodeje byly vcelku velké a zboží hezky vyskládáno na stolech a každý si mohl pohrabat, jak potřeboval. Postupovalo se ovšem pomalu, protože řada končila u kasy, která trošku zdržovala. 


Když jsme se konečně dostaly ke stolečkům, začaly jsme si hezky vybírat. Musím říct, že byl velký výběr lesků, laků a tužek na oči. Stíny, rtěnky, pudry a makeupy byli už jen samé tmavé, což bylo velké mínus, ale tak přeci jen to byl výprodej a je jasné, že světlé odstíny jim na skladě asi zrovna nezůstaly. 


Na stránkách Essence avizovali, že budou k nákupu i věci z minulých kolekcí a na to jsem se těšila snad nejvíc. No, měli tam čtyři a všechny ty poslední, takže žádné nadšení se nekonalo. Doprovodný program nulový, jen slečna asistentka líčila zájemkyně. Vůně jste si očuchat mohli a nakonec jsme získali lístek do tomboly, ve které se měly rozdávat další věci od Essence. No, dostala jsem růžové desky a přívěšek na klíče. :D Nahoře vidíte můj nákup. 


A tady už nákup Stáňi. Jak vidíte, moc věcí jsme si neodnesli, protože hold tam toho zas až tolik (co se týče variací) nebylo. Pokud jste zoufali, že jste se na výprodej nedostali, tak už nesmutněte. Byla to fajn akce, ale nebyla to nejlepší akce. Prostě výprodej skladů, aby se udělalo místo pro nové věci. Já jsem ráda, že jsem se jí zúčastnila, ale především proto, že jsem strávila příjemné odpoledne s milou slečnou (probraly jsme toho mnoho). Kdybych jela sama, byla bych zřejmě dost zklamaná. 


Cestou domů jsem si udělala radost alespoň americkým vydáním časopisu Elle :-)

A co vy, zúčastnili jste se této akce? 


You Might Also Like

12 úžasných komentářů

  1. Ja jsem se tam dostala az kolem pul 6 a nakoupila jsem teda slusne. Ale taky bych uvitala svetlejsi odstiny a hlavne vic odstinu laku. Ale tak co, peknych par stovek jsem tam nechala :).

    OdpovědětVymazat
  2. akce jsem se nezúčastnila, to co bych ušetřila, tak bych zase projezdila...ale zas až takový fanda Essence nejsem...:-)
    Já myslela, jak všude na internetu objevím obrovský tašky plný Essence, ale jak koukám, tak teda nic moc no..:-)
    Tereza♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se na plné tašky těšila, bohužel se nijak netrefili do mého vkusu

      Vymazat
  3. Byla jsem tam ve čtyři a žádné fronty se nekonaly :-) Nakoupila jsem si 5 rtěnek od Essence a 5 od Catrice, každá za 5 korun, byly to nepoužité testery v jiném nebo polovičním obalu, ale za 5 korun jsem je musela vzít. Pak jsem ještě nakoupila spoustu dalších věcí, testery očních stínů a tvářenek...
    Před Vánoci bude výprodej ještě jednou, tak nesmutněte a na jaře prý zase (říkala paní u kasy). Když jsem viděla ty hromady kosmetiky, tak je mi jasné, že tohle hned tak nevyprodají :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tjn, ale budou tam znovu ty samé věci, pokud nic nepřidají :-(

      Vymazat
  4. Byla jsem a až na tu děsnou frontu (byly jsme tam 12:30) to bylo super. Mrzí mě, že tam nebyla kolekce Fruity, propásla jsem ty hezké laky :(
    Odnesla jsem si 1 lesk Catrice (30Kč),mono stíny Catrice (30 Kč, mám další dvoje a jsou krásně jemné a pigmentované) 2 rtěnky Catrice(jedna 30, druhá jako tester 5, jen měla plastové víčko ne to klasické), 1 multi blush Catrice jako vzorek v plastovém "obalu" (5kč), fialové stíny smokey eyes Catrice (opět vzorek za 5kč), 1 lak Catrice s prismatickým efektem. Pak essence 3 korektory (5 kč, nakonec jsem u tomboly dostala další 4 zadara), 1 stíny (14kč), 2 laky multi dimension (20Kč myslím), jeden lak z kolekce holographics (30Kč) a pak jsem na tombole dostala 3 pytlíčky masek na obličej a 5 rtěnek (ale u 3 mi nesedí odstíny, tak si je bere kámoška). Pak jsem vzala dárek pro kamarádku a to tu nebudu rozepisovat :) Bez dárku byla útrata 260 Kč :)
    Jen mě mrzí, že tam nebylo víc starých laků essence colour&go. S kamarádkama jsem byly dost spokojené :)

    OdpovědětVymazat
  5. ja by som toho zobrala pomerne viac
    ale nemala som sa tam ako dostať, neoplatilo by sa :/
    ten krém vonia božsky :)

    OdpovědětVymazat
  6. já jsem tam dorazila kolem 15h, jako fronta byla, ale nemusela jsem čekat ma vpuštění do místnosti. nejvíc mě potěšily testry za 5 Kč :) takže mám asi tak tři kila kosmetiky, spíš to pak asi rozdám a budu mít jen pro srandu, ale pár stínů Catrice a jeden lesk mi udělal celkem radost :) a tombola byla super, Mia mi řekla, ať si vyberu cokoliv, co tam měli :) teda jako to mohl kdokoliv, kdo tam přišel, takže další hrabačka v krabičkách :)) čekala jsem, že to bude větší průser, nakonec docela fajn :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to jsem docela i ráda, že jsem se neúčastnila :).

    OdpovědětVymazat
  8. Po pravdě mě Essence vůbec nebere, nějak se necítím jako cílová skupina :-D Takže i kdybych o akci věděla, tak bych tam určitě nešla, přestože jsem zrovna byla v Praze :-)

    http://aodori.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)