Nivea Výživná medová maska

čtvrtek, října 18, 2012

Krásné ráno slečny. Dnes pro vás mám trošku netradiční recenzi na pleťovou masku od Nivea Visage. Musím se přiznat, že jako správná žena, která se o svou pleť stará masky skoro vůbec nepoužívám :D vždy mi přišly už tak nějak nad rámec vší péče o tvářičku a sahala jsem po nich až tehdy, byl-li opravdu velký poplach. Takže jsem si řekla, když jsem objevila něco, co mi naprosto nevadí používat, musím se s vámi o to podělit!


Tato maska z řady Visage se prodává v malých pytlíčcích po dvou kusech a je určena na dvě použití. Doporučená cena je tuším 39 Kč, ale často jsem jí viděla i ve slevičce. Jeden pytlíček obsahuje 7,5 ml produktu. Jak již sám název napovídá, jedná se o medovou (mňam) masku, která by měla váš obličej zjemnit a navrátit vysušené pleti hydrataci. Obsahuje tedy výtažky z medu a také makademiový olej a bambucké máslo.


Dle instrukcí na obalu jsem si řádně vyčistila pleť a masku aplikovala co nejvíce rovnoměrně, jemně konečky prstů a následně nechala působit 15 minut. Dle fotky zřejmě jasně vidíte, že maska je v podstatě hodně hutný "krém" na obličej, který se po aplikaci částečně vpije do pokožky a zbytek vytvoří navrchu jemnou vrstvu, která časem pne (tak jak jsme zvyklé u všech jiných masek). Po 15 minutách jsem masku jemně opláchla vlažnou vodou, šla bez problému smýt. 

Bez okolků přiznám, že jsem po použití měla tvářičku opravdu jako dětskou prdelku :-) krém a bambucké máslo dělají opravdu dobře. Navíc maska neuvěřitelně nádherně, medově voní a mně se tak moc nechtělo jí oplachovat a hověla jsem si ve svém medovém snu. :-) Čím bych se ale neřídila, je rada výrobce používat jí 2x týdně - tato varianta bude pro slečny s opravdu suchou pletí. Pro ty z vás, které mají pleť normální, stejně jako já je podle mě dostačující masku aplikovat 1x za čtrnáct dní. Ona na mě pak ta maska totiž ani neúčinkovala  protože jsem měla pleť konstantně zjemněnou a nebyl vidět žádný rozdíl. 

Myslím si, že tato maska bude ideální volbou pro většinu z vás právě na nadcházející zimu i mrazivý podzim, kdy pleť potřebuje hodně "vláhy" a regenerace. Co mě opravdu mrzí, je to "blbé" balení. Kdyby tuto masku prodávali v klasické tubě, tak by určitě měla více uživatelek. Takhle se vám totiž neustále nakupování prodraží. Co mě ovšem napadlo je fakt, že si možná nakoupím tak deset masek a vymačkám si je do prázdného kalíšku, protože obsah jednoho pytlíčku vám klidně vystačí i na dvě aplikace, ne jen na jednu. 

Za mě tedy maska získává 10/10. Určitě mi napište, jestli jste masku zkoušeli a popřípadě, jakou jinou bych měla vyzkoušet já. 

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Já tedy masky moc nepoužívám...tak nějak se k nim nedonutím, ikdyž je mám na očích:-(

    OdpovědětVymazat
  2. Já si radši koupím masku v tubě, ale tahle vypadá dobře a těch pár korun za ní klidně dám na zkoušku :)

    OdpovědětVymazat
  3. Med nejím, ale aplikuju na rozpraskané rty, protože to je to jediné, co mi fakt pomáhá. Jaký je mechanismus účinku, to nevím (krom toho, že jsem někde vyčetla, že med je přírodní antiseptikum) a jak by se to chovalo na pleti, to taky těžko říct. Obecně ta maska bude spíš asi jen lákadlo, že hezky voní, zda v tom ten med má nějaký význam...

    OdpovědětVymazat
  4. Já používám masky jenom v tubě a proti pórům, také mám ale v plánu po spotřebování začít kupovat masky v pytlíčkách :).

    OdpovědětVymazat
  5. ja si taketo jednorazove moc nekupujem,skor tie v tube. Najradsej mam od Himalaye :)
    Inak pri oslavach 3 vyrocia mojho blogu ta pozyvam na prvu giveaway!
    Tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/10/prva-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  6. já používám tu fialovou verzi pro smíšenou pleť a je také úžasná. ale stejně jako tobě mi vadí to balení, v kelímku by byla lepší. jinak já jsem na masky hodně, používám je 1-2týdně, ale zase třeba nemám ráda peelingy, které nepoužívám vůbec. přijde mi, že maska udělá mnohem větší a výraznější službu.

    OdpovědětVymazat
  7. Mňa tiež odradzuje to balenie, niekdy som si nekúpila masku len tak na jedno použitie.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)