Revlon Lip Butters

úterý, října 16, 2012

Dobré ráno, dnes pro vás mám recenzi na Revlon Lip Butters, věcičku, na kterou jsem se těšila jak malá a záviděla všem zahraničním bloggerkám, že si tento úžasný produkt mohou užívat. Nedostala bych se k nim až do prázdnin, kdy vyjedu na poznávací zájezd širou Evropou nebýt Plum, která se nás, žíznivé bloggerky rozhodla obrat do poslední korunky (samozřejmě v tom nejlepším slova smyslu) a zásobit nás největšími vychytávkami.

Doposavad jsem si objednala 3 z těchto zázraků, které vám tu postupně představím a jen co se znovu naskladní, budu se bít o další.


Někdo říká, že Lip Butters jsou pigmentované balzámy. Já bych si s tímto tvrzením dovolila nesouhlasit. Opravdu bych se je nebála zařadit do kategorie "neuvěřitelně hydratačních rtěnek". Protože když se řekne pigmentovaný balzám, představím si barevné patlátko na rty, které vám dá nádech do růžova. Lip Butters jsou ale normálně pigmentované, jako rtěnka. Opravdu. U Plum si vyberete z velkého množství odstínů a určitě najdete ten, pro které váše srdce zaplesá. 


Lip Butters mají neodolatelně elegantní balení. Jakmile ho vytáhnu ve škole, tak se na mě sesype horda slečen s "jé, co to máš za rtěnku, ta je úžasná". Vrchní díl je z kvalitního plastu, který má po obvodu vroubkování. Rtěnka sama je balená v klasickém výsuvném, zuženém aplikátoru (napodobeniny kovu). 

Ačkoli mají Lip Butters krásná šťavnatá jména, nejsou nijak voňová. Takže když si koupíte Berry Smoothie, nečekejte záplavu malinek na rtech. 


Mou první barvičkou je Creme Brulle, což je krémově hnědá barvička bez lesku. Pro mě je to právě ta dokonalá "nude" barva pro mé rty, kterou jsem hledala dlouhá léta. Takže, díky Plum! (Připomínám, že fotky jsou po jedné vrstvě, abyste si dokázali představit barvičku, která se ovšem DÁ bezproblémů vrstvit).


Brown sugar je intenzivní hnědá barvička, přesně ta ideální na podzim, jak jsem vám už psala :-) obsahuje jemné třpytivé částečky, které na rtech neucítíte. 

Cherry Tart je výrazná, tmavá červená. S aplikací této krásky si dávám pozor, protože osobně nemusím na hony zářící rty. Jedna vrstva dodá akorát barvičky a přesně jako v předchozích případech, dá se krásně vrstvit.

 

Myslím si, že Lip Butters jsou krásným spojením rtěnky a super hydratace. Lehce se vrství a pokavaď vám nestačí barva sama o sobě, klidně můžete použít i lesk. Nemají neuvěřitelnou výdrž, to ani kvůli hydrataci nejde. Vydrží mi od ranní aplikace do první hodiny, tudíž nějaké dvě hodinky, nicméně jsem jim to ochotna odpustit, protože jsou prostě úžasné. Pokavaď si je pořídíte, rozhodně to bude jedna z věcí, po které budete sahat znovu a znovu. Jediná věc, která mi "vadí" je opravu malá "porce" v aplikátoru. Klidně by je mohli dělat větší !

You Might Also Like

13 úžasných komentářů

  1. Díky za recenzi! U PLum je vyhlížím pořád :-D Bude to asi něco podobného jako Chubby Stick od Clinique (podle popisu), na který mám taky záslusk...I když cenou se zrovna rovnat nemohou. Moc se mi líbí všechny odstíny, z těch tvých asi nejvíc ten Brown Sugar.
    stars-by-lucy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou opravdu dokonalé. S chubby sticks bohužel porovnávat nemůžu, jelikož žádný nevlastním a slyšela jsem rozporuplné recenze. Ale jak sama říkáš, cenou se rozhodně nerovnají

      Vymazat
  2. Tak teď jsem se zamilovala. Barvičky jsou překrásný a ještě ta super hydratace! A to nemluvím o tom krásném balení...:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím. Je to láska na první pomazání :-)

      Vymazat
  3. Inu, asi si časem taky nějaký pořídím.:)
    (A odpusť, ale nedá mi to, dokud a pokud. :) To neber jako nějaké rýpání, jen to na mě v jinak pěkně napsaném článku působí rušivě. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. vůbec netuším, co tím myslíš
      ale každá poznámka je dobrá

      Vymazat
    2. Doposavad - doposud, Pokavaď - pokud. :)

      Vymazat
    3. Já vím :D polepším se, ale je to těžké, když to takhle používám celý život. Nicméně děkuji za upozornění, budu na to myslet

      Vymazat
  4. Super recenze :). To je přesně to, co potřebuji :).

    OdpovědětVymazat
  5. Nad Cherry tart velmi vážně uvažuji. jen čekám až Plum doplní zásoby. Hlavně na ty dvojstranné štětce si dělám zálusk :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)