September favorites aneb co se v září podařilo

středa, října 03, 2012

Trošku pozdě, ale přeci pro vás dnes mám své oblíbence měsíce září. Kdyby vás to zajímalo, tak září je můj vůbec nejoblíbenější měsíc. Nejen proto, že v něm slavím narozeniny, ale také proto, že se všechno mění, lístečky září barvami, není už vedro na padnutí, ale také ne neuvěřitelná zima. :-) Musím uznat, že jsem v září moc neexperimentovala a tak v mé "topce" nejsou prakticky žádné novinky, spíš oblíbenci, kteří postupem roku přicházejí na řadu. 


Tento měsíc jsem se vrátila k "nude" líčení a tudíž se na mém seznamu nejoblíbenějších věcí opět objevuje paletka Natural Eye od Too Faced, ke které jsem přidala ještě Undressed od MUA.
V září jsem začala používat tento Strippling brush od Elfu. Nicméně po něm nesahám při aplikaci makeupu, ale tvářenky! A světe div se, funguje skvěle. 
Antiperspirant od Rexony jsem dostala při dnech Marianne a okamžitě se do něj zamilovala. Skvěle ochrání před potem a neodolatelně voní. 
Boi-ing korektor od Benefitu jsem vám již představovala a recenze na jeho kamaráda, makeup Some kind of Gorgeous vás čeká co nejdříve.
Na září se mi také skvěle hodil broskový rozjasňovač od Sephory, který se prý přestal vyrábět! 
Zkusmo jsem začala používat kajalovou tužku od NYC a vyhraju si s ní především tehdy, nechce-li se mi kreslit s Browzings.
Co se týče vůní, v září jsem nejvíce voněla jako Chick od Celine Dion.

You Might Also Like

7 úžasných komentářů

  1. Hezky. Undressed je i u me uz na ceste - jsem v netrpelivem ocekavani :)))

    Jinak na Some kind of Gorgeous se moc tesim, fakt me tohle zajima, tak jsem zvedava jakou budes mit zkusenost.. ja po nem zatim jen tak pomrkavam v Sephore :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka je krásná...takové barvičky bych si také vybrala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezky napsaný článek. Líbí se mi, že to není jen popis výrobků, ale takový zářijový příběh:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)