Syos Oleo Intense

úterý, října 30, 2012

Krásné dobré ráno, další mrazivá noc je za námi  a je čas na další článek. Na úvod bych vás ráda upozornila na to, že jsem blogu založila formspring, který by měl ulehčit kladení otázek, když se vám přeci jen nechce prohrabávat celým blogem měsíce zpátky a hledat informace. Takže se rozhodně nestyďte a ptejte se, na co si jen vzpomenete. :-)

Dnes bych vám ráda představila jednoho z mých vlasových pomocníků, Syos Oleo Thermo Intense Leave in Microspray Treatment. Děsivý název, že? Zjednodušeně řečeno se jedná o bez oplachovou péči pro suché, třepící se a lámající se vlásky. Již dlouho jsem přemýšlela nad tím, po jakém olejíčku sáhnout a rozhodovala jsem se mezi L´orealem a právě tímto, který nakonec - vlastně ani nevím proč, vyhrál. 

S lámajícími se a třepícími se vlasy mám problém celoročně, díky práci, kde vlasy prostě dostávají zabrat a tím víc v zimě, kdy je i počasí na dračku. Proto jsem si zhruba před měsícem pořídila malého pomocníka, který by měl vlasům dodat vitalitu. 


Tento sprej má obsah 150 ml (za měsíc používání tam mám pořád zhruba 3/4) a stojí zhruba 99 Kč (alespoň u nás v Rossmannu). Jak jsem již napsala v úvodu, je bez oplachový a nanáší se na ručníkem vysušené vlasy.  Kúra by měla vlasy intenzivně regenerovat a zbytečně je nezatěžovat. Slibuje také návrat hebkosti a lesku. 

Za sebe říkám, že se mi vlásky (především  oblasti u pokožky hlavy a zhruba horní třetina) mírně zlepšily, jsou jemnější a jakoby více hydratované s menším sklonem k lámavosti ( například i během česání). Na konečkách ovšem ( a bohužel žádný rozdíl nevidím). Přemýšlím o nákupu celé regenerační řady, jelikož by tyto přípravky přeci jen asi měly fungovat lépe pohromadě. Co se týče používání kúry, je opravdu velice snadná. Nanáší se klasicky sprejem, dle potřeby. Osobně se mi líbí, jak krásně pak vlásky voní (jak od kadeřníka, ano, jsem na tu "vůni" úchylná) :D. 

Myslím si, že kůra funguje dobře jako celoroční ochrana, nicméně vlasy vám asi úplně nezachrání, na to bude potřeba něco pořádnějšího. 

Za mě tedy 6/10. 


You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. Já zkoušela plno olejíčků, ale všichni takový podobný výsledek jako Ty - ano, ale jen opticky lepší a chce to něco výživnějšího. Tak teď se snažím dlabat oleje vnitřně a zatím se mi nezlepšila struktura vlasů, ale zase hodně poporostly...

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem zatím nejspokojenější byla s olejíčkem od avonu, ale to bylo spíš takovéto povrchové vyhlazení než pořádná výživa.

    OdpovědětVymazat
  3. mám špatné zkušenosti s šampony, tak jsem skeptická i k ostatnímu....ale třeba se nechám zlomit :)))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)