Tag: Miluji podzim!

čtvrtek, října 11, 2012

Krásné dopoledne, dneska pro vás mám podzimní tag, který začal přednedávnem běžet na youtube. Já jsem ho konkrétně viděla poprvé u MissGlamorazzi. Podzim nám začal a to pořádně, normálně jdu vytahovat huňatou bundičku, protože když jsem šla dneska ráno do školy, málem jsem umrzla. :D Musím vás upozornit, že tenhle tag nemá s kosmetikou nic moc společného, na tu jsou tam jen dvě otázky. Přesto mi ovšem přišel zajímavý a chtěla jsem se o něj s vámi podělit. Nebudu to tu dále zdržovat a jdeme na to.

1. Oblíbená rtěnka

Lip butter od Revlonu v odstínu Brown Sugar mi přišel od Plum  teprve před čtrnácti dny, ale již teď můžu říct, že pro nadcházející období pro mne bude číslem 1. Já ho totiž od chvíle, kdy jsem ho rozbalila tahám všude sebou. Má úžasnou světle hnědou barvičku a neuvěřitelnou výdrž! Určitě na tento zázrak udělám i samostatnou recenzi, protože opravdu stojí za to!

2. Lak na nehty

Ou, tuhle kategorii musím vynechat, protože jak víte, díky práci si nehtíky nelakuji a když už mám volno, tak to tak neuvěřitelně střídám, že nemůžu vybrat jen jednu. 

3. Oblíbený Starbucks drink

Horká čokoláda s karamelovou příchutí! Tu si rozhodně nemůžu nikdy, při návštěvě Prahy nechat ujít. Zahřeje na těle i na duši a velký kelímek mi vydrží snad i hodinu! Pochopitelně si jí vždycky beru se šlehačkou a čokoládovou polevou. :-)

4. Oblíbená svíčka

Jaké svíčky miluju a nemůžu bez nich žít? Yankee! Momentálně naleznete na eshopu již zimní kolekci, ale protože je tohle podzimní tag, vybírám ze svých oblíbených Garden Hideaway. Voní totiž jako zahrádka s čerstvě posečenou trávou a popadaným listím. 

5. Oblíbený Halloweenský film

Tahle otázka jde trochu mimo náš "neameričany" ale já využiji situace a seznámím vás s jedním z mých nejoblíbenějších filmů Halloween H20. Troška hororu a napětí s úžasným Joshem Hartnettem a J.L. Curtis!

6. Oblíbená paletka líčení


Prozatím jsem nejvíce používala tuto krásku od Inglotu, na kterou jsem již kdysi psala recenzi. Pochopitelně nejvíc využívám zlatavé barvičky. Osobně na podzim používám výhradně zlatavé, hnědé, černé a růžové barvičky a hodněěě rozjasňovače. Ani vlastně nevím proč, nejspíš se snažím přesvědčit léto, aby se vrátilo.

7. Jakou věc miluješ na podzimu?

Tak zaprvé, mám narozeniny, takže je jasné, že podzim prostě milovat musím, protože znamená dárečky. S úžasem chodím rok co rok v parčíku u domu a brozdám spadaným listím, sbírám ho a doma pak vytváříme nejrůznější dekorace. Líbí se mi především brzký podzim, kdy je na jeany tričko a mikinu a přitom vám není zima. Podzim je prostě nejlepší!

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. Těším se na recenzi na Revlon, taky jsem po nich pokukovala :) jinak já podzim a zimu (pokud nelyžuju nahorách) zrovna v lásce nemám...jsem spíš na ty teplejší měsíce :)

    OdpovědětVymazat
  2. ja chodím na jeseň "holá" len tak tónovák.. :)) nemám rada také tmavé rúže ako je na fotke.. ;/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však ona tak moc tmavá není, to jen vypadá. Vyčkej na recenzi :-)

      Vymazat
  3. Díky tomuhle článku si běžím udělat čaj a zapálit svíčku, abych také měla aspoň trochu hezký podzim :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek! Souhlasím, že podzim je nejlepší!:) A film Halloween H20 mám taky ráda, už jenom kvůli Joshovi!:-D

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se na podzimu líbí jen to babí léto :) A ta paletka od Inglotu je fakt úžasná! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky takový podzim miluju, ale jen ten typicky český. V Itálii zdaleka tak hezké podzimy nebyly, nemluvě o tom, že tam někdy zavítala deštná sezóna, kdy od prvního října do prvního ledna lilo v kuse a bez přestání. Byla jsem na prášky!!!

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle tag si mi moc líbí a musím ho konečně také udělat. Já si dělám zálusk na novou vánoční kolekci yankee svíček:-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)