Ztracený Manhatten

středa, října 31, 2012

Krásné středeční ráno slečny, dnes bych vás ráda seznámila (s oblíbenou, ale v Čechách k téměř nesehnatelnou) kosmetikou Manhattan a to s jedním z jejich lesků na rtíky, který jsem ukořištila na nedávné výprodejové akce babybaby.cz. 


Nevím, jak hodně jste nebo nejste s kosmetikou Manhattan seznámené, stačí snad říct, že jí naleznete v kde jaké německé drogerii. Dříve se prodávala i u nás, ale nějakým "zázrakem" jí zrušili. Musím říct, že jsem na ní četla jen samou chválu a tak jsem se moc těšila, až se s ní seznámím blíže. Bohužel, ve výprodeji tolik věcí nebylo a tak jsem sáhla alespoň po opravdu zajímavě vypadajícím lesku.


Co mě na lesku zaujalo hned od počátku byl velice zvláštní aplikátor. Jsou to v podstatě takové malé, úzké, hustě poskládané štětinky na konci docela velikého držátka. Nejprve jsem se aplikace bála, ale musím uznat, že je bezproblémová, stačí jen trocha cviku. Balení obsahuje 6ml a proto se řadí k těm menším, na které můžete narazit. Expirační doba je 12 měsíců, což je na lesk tak akorát. 


Na ruce lesk vypadá jako takové lepkavé růžové blátíčko se stříbrnými třpytkami. Lehce se roztírá, ale pozor, je celkem lepkavý a to by někomu z vás nemuselo zrovna dvakrát vyhovovat. Výdrž je zhruba 3 hodinky a díky lepkavosti přežije i bumbání či malou svačinku. 


Na mých rtíkách se lesk rozetře do příjemné, růžovoučké třpytící se barvičky, naprosto akorátní pro denní nošení. Pokud máte ke kosmetice Manhattan přístup, určitě se po něm poohlédněte. Není to ovšem nic, pro co byste museli nutně vyrážet za hranice. :-)

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

Děkuji za každý milý komentář :-)