Best of November aneb co se v Listopadu podařilo

pondělí, prosince 03, 2012

První prosincový pracovní den je tu a s ním i mé ohlédnutí za měsícem minulým a výčet mých oblíbených drobečků. Tento měsíc mezi nimi naleznete nejen hodně novinek, ale také řádku stálic, které se vysoko na žebříčku už nějaký ten pátek liší. 

P:S: Jsem zvědavá, jak to bude s články do budoucna, protože tahle fotka vznikala v deset ráno a je jak focená o půlnoci. Pardón :-)


Podzim znamená hodně větříku a tak není nad pořádné stylingové přípravky. Já jsem si opravdu oblíbila Styling Mousse od Garnier Fructis. Nejen že vlasy perfektně připraví pro foukání, ale také je před horkem chrání a díky mega silné výdrž je můj účes stále parádní. Nebyla bych to já, kdyby v oblíbencích nebylo i pár přípravků na rtíky, tento měsíc je jich tu rovnou pět a to proto, že právě na podzim a v zimě si na rtech dávám co nejvíce záležet. V první řadě tu je úžasný lesk na rty od Douglase, následován nesmrtelným nude leskem od MakeUp Factory, pečující Carmex, úžasné Revlon Lip Butters a novinka, Revlon Balm Stain (který věřte tomu nebo ne, drží na rtech snad od rána do večera). Díky školení v L´orélu jsem měla tu čest seznámit se s bezvadným korektorem Lumi Magique a dokonalou tvarovací tvářenkou Le Blush v odstínu 145. O pozici nejlepšího makeupu bojují Some kind-a gorgeous (pro lehké krytí) a Revlon Color Stay (pro dny, kdy potřebuju vše zamaskovat). Twilight tvářenku od Essence jsem si zamilovala už jen pro to, že je to prostě Twillight. Posledním úlovkem je černá tužka na oči od Esteé Lauder, která drží jak přibitá i na dolní vnitřní lince. 

You Might Also Like

9 úžasných komentářů

  1. jjj, ten pudr od Essence se fakt povedl - naprosty souhlas. Myslim, ze bude u nas vsech jako top v Listopadu :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Revlon Colorstay i lip butters jsou prostě super, celkem jsi mě ale nalákala i na ten stain :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto souhlasím a lip stain určo vyzkoušej, nebudeš litovat.

      Vymazat
  3. s carmexom a garnierom súhlasím o ostatných nemám nejakú malinkú šajnu ;D

    poď ku mne na GA alias pozvánka ;D

    OdpovědětVymazat
  4. Od revlonu ten makeup by som rada vyskušala ale kde nanho naraziť ? :D tiež som si v anglicku nekupila ach..:inak carmex milujem :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. seženeš i na internetu, jen je problém s vhodným odstínem ...

      Vymazat
  5. Super článek, Garnier asi vyzkouším, s ostatním značkama, teda kromě Essence zkušenosti nemám .. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)