Můj velice produktivní den

čtvrtek, prosince 06, 2012

Včera, jako každé úterý, jsem měla volno a jelikož je prostě stále potřeba něco dělat, řádně jsem ho využila. Vycídila jsem celý pokoj, vytasila vánoční ozdoby a vytáhla vánoční svíčky. Musím si přeci ten svůj koutek pořádně vyzdobit! Yankee si sedí na čestném místě nahoře, dole pak už plápolá Home sweet home. Růžička je pozůstatek po svátku, dostala jsem jí od tatínka :-)


Jako každá "velká ségra" a maminka v domácnosti, jsem také musela využít čas a vrhnout se do balení dárečků, které už mám doma nakoupené, zatímco ten náš svišť seděl ve škole. Ulovila jsem překrásný papír v Dmku a a nadšeně se vrhla do balení. Ještě mě kopa dárečků čeká, ale základ snad dobrý :D


Včera jsem byla asi opravdu hodná, protože mi přišly rovnou tři balíčky! Jako první zásilka ze slev od MUA, další přiletěl z Brna od Plum a nakonec mě čekal obr balík od Garnier, který mi posláním repair krémů na zimu snad četl myšlenky! (také je tak milujete?)


Těším se až vyzkouším Brow set a všemi vychvalované tvářenky. Bohužel si ještě trošku počkám, protože balíčky předávám dál mamince a babičkám a na Vánoce mi je přinese Ježíšek. :-)


Od Plum dorazila feminine paletka od Urban Decay a další Just Bitten Kissable balm stain od Revlonu. Zjistila jsem, že jsem na Revlon úchylná a jen co se v červnu dostanu do Anglie, hodlám tam vykoupit drogérky a dovést si notné zásoby domů. 


A nakonec ještě extra velký balík od Garnier, který mě opravdu velice mile potěšil. :-)


You Might Also Like

15 úžasných komentářů

  1. Ty balíčky Ti moc závidím! Všechno by sem také hned využila:) To byl opravdu povedený den:)

    OdpovědětVymazat
  2. Jéé... těším se na recenze. Balík od Plum vypadá snad nejlákavěji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Také se těším na recenze. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Takové balíčky by mě moc potěšili :).

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se nejvíc líbí ta fotka s dárečky. Už se nemůžu dočkat, co najdu pod stromečkem já :) Ten balící papír je skvostný!

    OdpovědětVymazat
  6. Teda super věci, taky bych brala :D A ty yankee svíčky! <3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)