Může vám opravdu zachránit vlasy ... Biosilk?

pondělí, prosince 10, 2012

Krásné mrazivé dopoledne dámy, dnes bych si s vámi ráda popovídala o Biosilku. Určitě jste o něm už několikrát slyšeli a díky balíčkům krásy jste se nejedna setkala s obdobnou variantou tohoto přípravku. Já bych se dnes ovšem ráda zaměřila na značku Biosilk jako takovou, protože jsem dlouhou dobu hledala něco, co by napravilo mé poškozené, lámající se vlásky, které byly naprosto vysušené a nepoddajné. Zkoušela jsem několik různých masek, přípravků a zázraků a tak, když jsem dostala možnost vyzkoušet přípravky od Biosilku, nemohla jsem jinak a prostě to zkusit. Jak si myslíte, že to dopadlo? 



Záchrana na vlásky se prodává ve dvou krocích, prvním je šampón a následujícím kondicionér. Oba kousky jsou balené v bytelném, plastovém obalu s neuvěřitelnou siluetou, která vám při aplikaci perfektně padne do ruky. Co se balení týče, oceňuji především praktický aplikátor, který jednoduše zmáčknete a můžete se dát jednoduše do mytí. Žádná víčka, žádné upatlané ruce. Jak šampón, tak kondicionér mají specifickou parfemaci, která mě osobně připomíná mix bylinek, ale předem upozorňuji, že vůně je opravdu výrazná (pro ty z vás, které by s tímto faktem mohli mít problémy). Šampon má gelovou konzistenci a je průhledný, na rozdíl od kondicionéru, který je krémový. Dalším úkazem je fakt, že jak šampón, tak kondicionér nijak nepění ( a ne, opravdu to není zapotřebí) a  tak se možná zrovna netrefíte s objemem toho, kolik produktu na mytí použít, ale věřte, že ho není potřeba mnoho (na fotce níže vidíte, kolik toho stačí mně) a brzy se množství naučíte korigovat. 


Šampon samotný velice pěkně přilne k vlasům a krásně je vyčistí. Kondicionér se aplikuje po mytí vlasů a jejich částečnému usušení, nechá působit 10-20 minutek a pak opět opláchne. Řada Silk Therapy je určená pro regeneraci vlasů, produkty obsahují hedvábí, které by vaší hřívě mělo dodat lesk, sílu a vitalitu. 

A co že udělala tato řada s vlásky mými? 
Musím říct, že vlasy jsou mnohem méně vysušené, než bývaly. Tedy, nejsou vůbec vysušené. Krásně se lesknou, jsou hedvábné a příjemné na omak. Když se češu, nevypadává jich tolik, jako bylo zvykem a samotné rozčesávání je jednodušší. Vlasy si myji 2xtýdně a postupuji tak, že na jedno mytí vždy použiji Biosilk šampon a na to druhé šampon jiné značky společně s kondicionérem Biosilk. Když totiž použiji oba zázraky dohromady, mám vlasy tak hebké,  že bych s nimi nevykouzlila žádný účes. Tak kvalitní jsou! Přípravky používám pravidelně dva měsíce, tzn. cca 20 umytí a nejsem snad ani v polovičce balení (mám 150.ml a normálně se prodává 350 ml), takže ani cena, která se pohybuje okolo 250 Kč, není v tomto případě závratná. S klidným svědomím vám je můžu doporučit, protože odteď si snad vlasy ani ničím jiným mýt nebudu :-)



V české republice řadu Biosilk zakoupíte na www.biosilk.cz

Neváhejte a nakupujte :-)

You Might Also Like

11 úžasných komentářů

  1. Jééé, já se furt rozmýšlím a prostě je koupit musím. Už mě nahlodala Levandule a ty jsi to celé završila. Koupím si je pod stromek a basta :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pokukuju po nich už delší dobu, ale docela se bojím toho, že mi zmastí vlasy. Mám je kudrnaté a dost suché (nebarvené, ale žehlím) a kdykoli jsem zkoušela nějaký výživný/uhlazující přípravek, jen mi vlasy zmastil a to bylo všechno :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám od Biosilku to jejich tekuté hedvábí a s rukou na srdci můžu potvrdit, že stačí malinko a vlasy vůbec nejsou mastné! Jen se to prostě nesmé přehnat. Je to to nejlepší na vlasy co jsem za svůj život vyzkoušela ;-)

      Vymazat
    2. Já jsem naprosto žádnou mastnost nezpozorovala.

      Vymazat
    3. Super článek! :) přemýšlela jsem nad ním a asi do něj pujdu :) zvlášť když tam mají teď ty akce! ;) (2x 350 ml šamp.+kond. za 455 myslim :))

      http://radkavackova.blogspot.cz/

      Vymazat
    4. Jj, akce mají opravdu dost často, takže je fajn je využít

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)