Největší zklamání tohoto roku

úterý, prosince 18, 2012

Krásné pochmurné ráno, nevím jak u vás, ale my tu máme příšernou tmu! Mrzne až praští a já si tu s čajíčkem hezky "vejrám" do obrazovky a přemýšlím, na který článek je ten pravý čas. Protože jsem před nedávnem začala se srovnávacími, celoročními články myslím, že je čas na nějaký další. Přeci jen máme skoro konec roku a tak není nad to zrekapitulovat, co nás potěšilo a co ne. Začátkem roku bych chtěla začít představovat své oblíbence v jednotlivých kosmetických kategoriích, ale než se na to vrhnu, je potřeba oddělit plevel od kytiček a podívat se na druhou stranu žebříčku, na ty hrůzy :D A na ně je čas právě dnes!
P:S: Odkazy na články jsou vložené v názvech, můžete si tak recenze snadno přečíst.


Pamatujete na tuto recenzi? Objevila se tu v úplném začátku blogu a příspěvek byl prvním v kategorii propadák roku :-) Šampon proti lupům, který vás lupů nezbaví? :D 


Po tom co NYC přestal vyrábět mou oblíbenou paletku na očka, rozhodla jsem se sáhnout po této a udělat za sebe pokusného králíka. Ještě že 100 Kč není moc, pak pěkně letěla do koše!

 

Od Elfu mi vždycky vyhovovaly tak akorát štětce, ale s novou kolekcí jsem se jim rozhodla dát další šanci. Opět zbytečně.

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Ahoj, bohuzel jsi nenapsala, proc ti ty veci nevyhovovaly, treba zrovna ten lip stain by me zajimal:( zdravi jane

    OdpovědětVymazat
  2. no tak ten šampón je úplná TRUE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)