Perfektní tvářičky s LeBlush

úterý, prosince 04, 2012

Ahojky! Dnes pro vás mám (po celkem dlouhé době) recenzi, na kterou se těším jak malá. Je tomu už dlouho, co mě něco tak moc překvapilo a potěšilo, jako právě tato tvářenka. 

Jedná se o zázrak z dílny L´oréal Paris, tvářenku z kolekce True Match: Le Blush v odstínu 145 (Rosewood) - všímáte si, jak se Rosewood často objevuje na nejrůznějších kosmetických produktech? Tento název nese několik mých rtěnek, laků a teď už i tvářenka! V kolekci naleznete šest nádherných barviček. Tyto tvářenky fungují (jak jejich název napovídá) na bázi přizpůsobení se vaší pleti a za úkol mají spíše než růžovku na líčka tvarování tvářičky. Já vlastním odstín 145, což je druhý nejsvětlejší odstín. Takže je vám jasné, že si z této nabídky vyberou jak naprosto totální bledule, tak i opálenější typy.


Tvářenky jsou balené v kompaktním plastovém, oválném balení, které obsahuje nejen samotnou tvářenku, ale i zrcátko a  štětinkový aplikátor. (více ve videjku s líčením) Tvářenku si tudíž můžete vzít kamkoliv sebou a doladit případné nedostatky. Odstín 145 je taková tmavě cihlová barvička, o které si nejsem jistá, že byste si jí v regále vybrali. Můžu ovšem dosvědčit, že přesně sedí k mé sněhurčí pleti a krásně konturuje lícní kostičky. 

Vzhledem ke značce, vydrží opravdu celý den - je jemně namletá a opravdu kvalitně za presovaná do balení, takže nijak nepráší a na důslednou aplikací stačí pár ťupnutí štětcem, pigmentace je totiž také více než dostačující. Co je na této krásce překvapivé, je fakt, že voní! No chápete to? :D 

Můžu s klidným svědomím říct, že jsem si právě tuhle tvářenku neskutečně zamilovala a pokud i vy hledáte podobnou, nebojte se sáhnout právě po ní!

You Might Also Like

12 úžasných komentářů

  1. Hmm, já na ně kdysi četla blbé názory, takže že bych zas zkusila? :)

    OdpovědětVymazat
  2. tuhle kolekci mam od nich rada. treba ten bronzer..:-) tvarenka vypada skvele a ze voni je husty :-))

    OdpovědětVymazat
  3. Krásná,určitě omrknu. Obecně si myslím, že je Loreal podceňovaná drogerková značka. Přitom mají spoustu super produktů, třeba jejich bronzery - ty různé letní limitky mám moc ráda a přirovnala bych je klidně k "hájendovým" značkám. A taky dobrý výběr odstínů pro sněhurky;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Ta licenka vyzera super, obecne podla mna vsetky loreal vyrobky su super, este ani raz sa mi nestalo, ze by som bola s nejakym nespokojna:) Len keby boli trochu lacnejsie:)

    Ina nezabudni sa zapojiť do previanočnej Ziaja giveaway:)
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2012/11/ziaja-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  5. ja keď tak len veľmi svetlunké lícenky túto by som skôr použila ako bronzer ;))


    je u mňa GA alias pozvánka

    OdpovědětVymazat
  6. Díky moc za tip. Tvářenku sháním už dlouho. Původně jsem chtěla zkusit Alverde, teď o tom popřemýšlím:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Popřemýšlej. Co se týče Alverde, tam mé zkušenosti nesahají :-(

      Vymazat
  7. Zrovna minuly tyden jsem na ni narazila ve vyprodeji v Tesco za 60 Kc...a po tvem clanku se uz moc tesim, ay ji vyzkousim=)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)