Best of April aneb co se v dubnu podařilo

čtvrtek, května 02, 2013

Krásné Májové ráno :-) Dnes trošku se zpožděním, ale přeci, oblíbenci měsíce dubna. Neříkám to často, ale duben opravdu strašlivě utekl a to znamená tuna zkoušek a zápočtu v květnu :-( Fůůůůůj. Ještě že mám tento semestr jen šest předmětů, takže by to snad mělo jít lehce. Co budu dělat ten další s deseti opravdu nevím, asi se půjdu zahrabat :D.
Oblíbenci předešlého měsíce jsou trošku ochuzeni, jelikož jsem polovinu měsíce zápasila s chřipkou a tudíž se mé makeupové řádění snížilo na naprosté minimum. Přesto se mi i tak podařilo vybrat pár kousků, bez kterých to prostě nešlo. Jako vždy, na co ještě recenze nebyla, bude co nejdříve :-)


V nákupech za Duben jsem již psala o nově objevené rtěnce od Maybelline v odstínu 278 Rose Diamonds Rtěnka je perfektní jako všechny ty, které od Maybelline znáte, nemá cenu to nějak okecávat. Barva mi přijde velmi jemné a příjemná, v podstatě opravdu jako červená rozkvetlá růžička. Lemony Flutter jsem si oblíbila opravdu strašlivě moc a děsím se dne, kdy mi dojde a já budu muset utratit velikánský balík u Lushe za plné balení. Krásně zjemní kdejakou tvrdou kůži a bezvadně fungoval i na odřený nos po smrkání.  Bez tužek na oči Scandaleyes si život už neumím představit a po jiných už nesahám. Co budu dělat se svou zásobou všemožných jiných tužek nevím, zřejmě je někde rozdám. Perfektně vydrží celý den na oku, nerozmazávají se a jsou prostě dokonalé. Vlastním už čtyři barevné varianty a chystám se na další. O řasence Volume Million Lahes jsem tu také mluvila již několikrát. Perfektně řasy natočí, zhustí a prodlouží. Pomalu ale jistě se dostávám na její konec :-( a čekám na nějakou pořádnou drogérkovou akci. :D V popředí vidíte ještě bezejmenné stíny od Avonu, které jsem objevila poměrně dávno, ale nijak jsem je nepoužívala. Teď jsem ovšem přišla na to, že perfektně sednou jako jemně rozjasňující stín pod oboční oblouk nebo do vnitřního koutku oka. Stíny od Essence Stay All Day v růžové variantě jsem ukořištila ve výprodeji a vzhledem k tomu, že se mi ještě nechtějí otvírat nové Color Tattoo, hodlám je také spotřebovat. Po zafixování pudrovým stínem na oku pěkně sedí a neslévají se. Rimmel Nail Rescue jsem vám také představovala v dubnových nákupech a zatím můžu prozradit jen to, že svou práci dělá dobře. Více v brzké recenzi . A posledním kouskem je oblíbená vůně tohoto měsíce a to je bezkonkurenčně Radiance by Brintey Spears. Perfektně mi sedí to brzkého letního počasí. 

A nesmím vás ochudit ani o svého největšího oblíbence, který se na vrcholu hitparády drží už nějaký ten měsíc a zřejmě ho žádná kosmetická vychytávka jen tak neporazí. Náš malý šmudla Jack :-)


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

13 úžasných komentářů

  1. Taky čekám na nějakou akci Loreal řasenek... ta s kolagenem je, podle mě, nejlěpší řasenka z drogerie :) a jinak hafan je úžasnýýýýýýýýýý! :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem potřebovala nějaký ten lak nail rescue, ale tenhle mi přišel moc drahý, takže jsem šíhla po Essence, a jsem spokojená :) Ty stíny od Essence mám taky ale ve stříbrné barvě ;) Tuhle řasenku mám taky ráda a tužku Scandal Eyes si plánuju koupit už dlouho, jen se bojím že se mi zalíbí natolik, že všechny ostatní tužky se budou válet v šuplíku a co pak s nima :/ :D Jinak super článek a náádherný pejsek <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc. Tužky si rozhodně kup, jsou perfektní

      Vymazat
  3. Pejsek je úžasný. A díky za tip na tužku Rimmel! Z Lemony Flutter jsem nebyla moc nadšená, no sto lidí, sto chutí, a to je dobře:-)

    Ms. Blogger Eva

    OdpovědětVymazat
  4. Essence stíny v růžové jsem nikde neviděla, musí být krásné :)

    OdpovědětVymazat
  5. Scandal eyes jsou nejlepší! Zrovna dnes jsem si koupila dva nové odstíny.

    valerieswonderland.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Lemony Flutter mě taky dostal. Nikdy mě to v obchodě Lush nelákalo, přišlo mi to jako dost drahá srandička. Ale teď už chápu. Po zimě mi hodně pomohl zachránit vysušené a loupající se nehty.

    OdpovědětVymazat
  7. Pejsek je božíí (a to jsem jinak kočková). Flutteru jsem dnes v Lush už podruhé odolala...přecejen, je to hodně peněz a já citrony moc nemusím, ale příště už možná odejde se mnou :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)