Best of May aneb co se v Květnu podařilo

pátek, května 31, 2013

Ahojky! Květen je definitivně u konce a tak je na čase podívat se na produkty, které mi v uplynulém měsíci dělaly největší radost. Docela jsem se divila, když jsem si to všechno pěkně sesumarizovala a zjistila, že květen byl v podstatě měsícem všemožných patlátek na rtíky, spíše než oslavou několika různých druhů kosmetiky. No co už, léto tu snad už bude co nevidět, takže je potřeba vytasit barvičky a nebát se výrazných kombinací. Nebudu to tu už dlouho okecávat a jdeme rovnou na to. 


Recenzi na úžasnou řasenku Collistar jste si mohli na začátku měsíce přečíst zde. Opravdu dlouhou dobu mě žádná řasenka tak nenadchla a jakmile se prořasenkuju tím kvantem, co mám doma a budu chtít utratit větší sumičku, rozhodně si jí pořídím v plné verzi. Lesk od Douglasu také jistě představovat nemusím, recenzí a líčení právě s tímto zázrakem tu bylo již několik. Má naprosto dokonalou, nezaměnitelnou variaci barev, která se mi do teď nepodařilo objevit nikde jinde. Jak sami vidíte, vypotřebovala jsem už jeho značnou část. Lip Butters od Revlonu jsou také hodně diskutovaným výrobkem a všichni víte, že je miluji nadevše. Konkrétně svou milovanou Sugar Plum - švěstičkovou. Dalším zástupcem patlátek na rtíky jsou rtěnky Maybeliine. Opět a ještě jednou, nemá cenu je představovat. Jsou kvalitní stálicí, kde snad ani u jediného odstínu nemůžete sáhnout vedle. Na konec tu máme ještě Honey Just Bitten Kissable Balm Stain od Revlonu. A víte co? Už mě to nebaví, prostě víte, že je miluju! Auuuuf, ještě nějaké rtěnky a lesky? :D
Color Tattoo jsou takové moje go-to stíny. Pokud nechci přemýšlet nad barevnou kombinací očních stínů, stačí vytáhnout tyhle, přetřít s nimi celé víčko a můžete vyrazit ven. Boi-ing, korektor od Benefitu, mi pomalu ale jistě dochází. Pokud máte typ na podobně účinný korektor, který by mě zachránil před zarudnutím a pupínky, rozhodně mi prosím dejte vědět. 
Konečně jsem se také dostala k olejíčku na vlasy od Schwarzkopf, je opravdu účinný a vlasy zanechává jemné a lesklé. Nicméně, nikde v obchodě jsem na něj ještě nenarazila. :-( Zvláštní. Nu a Color Riche tužkau na oči od L'orealu střídám se svou oblíbenou Scandaleyes. Má naprosto stejné vlastnosti a výdrž, je o několik desítek korun dražší. 

Ufff, tak jsme to zvládli ve zdraví. Jaké jsou vaše oblíbené produkty poslední doby? 
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

6 úžasných komentářů

  1. S collistar absolutne suhlasim, je famozna!

    OdpovědětVymazat
  2. Mně Bo-ing časem přestal vyhovovat. Je příliš hutný a krémové korektory mám radši.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z něj celou dobu, co ho mám, skutečně nadšená

      Vymazat
  3. Collistar je dokonalá, dostala jsem ji darem a vůbec toho nelituji! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)