Clean and Clear: Deep Cleansing Loation

pátek, května 03, 2013

Krásné ráno! Dnes bych vám ráda představila čistící tonikum, které mi dělá společnost už nějaký ten pátek, co jsem ho ukořistila v akci v Rossmannu. Jak jistě víte, ten má akce pořád na něco a před pár týdny byla akce na celý sortiment CleanandClear, 2+1 tuším li správně. Zásobila jsem se tak nejen svým oblíbeným citrusovým tonikem na dlouhou dobu dopředu, ale rozhodla jsem se zkusit i něco nového a mé očko padlo právě na toto hloubkově čistící tonikum. A jak že jsem se s ním sžila? 


Abych vám pravdu řekla, tak jsem se po prvním použití úplně zhrozila :D Toto tonikum totiž obsahuje takového alkoholu, že to snad kosmetický svět neviděl (vědí moc dobře, proč to tam píšou tak malinkými písmenky, která nejdou pod umělým světlem vůbec přečíst) a proto tedy rozhodně, ale rozhodně není pro citlivky! Z lehkého tonika se totiž ve spojení s dávkou alkoholu stává celkem agresivní voda, která vám pomalu propálí obličej (můj tedy drží, především díky tomu, že mě jen tak nic nerozhází). Po použití mám pocit, jako že jsem si obličej snad vydrhla škrabkou či drátěnkou. Vyžere to opravdu vše, jen co je pravda! Ráda bych vás také upozornila na velice vysušenou pleť po aplikaci, kterou je nutno zavlažit velkou dávkou hydratačního pleťového krému. Na druhou stranu musím uznat, že díky dávce alkoholu tonikum skvěle desinfikuje a umím si tak představit jeho použití jako lokální péči, kde by mohl dělat divy. Toto balení je určeno na mastnou pokožku a opravdu silně smrdí jakoby tea-tree olejíčkem.
Závěrem z toho tedy vyplývá, že tento zázrak rozhodně do konce nespotřebuji, uděluji místo v kategorii propadák měsíce a raději se vrátím ke své osvědčené citrusové verzi, popřípadě zkusím tu na citlivou pleť. Vy se prosím tomuto zázraku pokud možno v drogeriích vyhněte velkým obloukem. 


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

8 úžasných komentářů

  1. Mně toto tonikum prokazovalo obrovskou službu v době puberty, tzn, že jsem buď už stará, nebo je tento výrobek na trhu už 15 let!!! =D Poslední lahvičku jsem si koupil asi před 4 roky z nostalgie a měla jsem ji v koupelně něcoo přes rok. Opravdu hrozně vysušuje, takže bych nedoporučovala ani na mastnou pleť, protože pak se bude pokožka bránit a budete mastní až za ušiima.. používala jsme jen lokálně jako sesinfekci a to funguje skvěle =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Jak píšu, také si to jako desinfekci představit umím, ale ne na celý obličej!

      Vymazat
  2. Jak je psáno v komentáři nade mnou, taky jsem ho používala v pubertě. Měla jsem i tu "sensitive" verzi, ale přišla mi úplně stejná jako tahle červená - samý alkohol. Nedoporučila bych to ani svému největšímu nepříteli :-D

    OdpovědětVymazat
  3. Takovéhle vodičky dobře znám :D. Někomu, kdo není zvyklý by to vážně mohlo sežrat obličej :D.

    OdpovědětVymazat
  4. Mě vyhovuje, zrovna v období, kdy se mi něco někde vyrojí ;) a ta vůně mi voní, ale každý máme jinou plet a každému vyhouje a voní neco jiněho :)

    OdpovědětVymazat
  5. jé, tohle jsem používala dřív, a strašně se mi líbilo, že to pálilo, měla jsem pocit, že se něco na mý pleti dělo. Ale teď už bych to na sebe nedala ani za nic! Alkohol už ne! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)