Collistar: Infinito řasenka

pátek, května 17, 2013

Ahojky! Určitě to znáte: máte své oblíbené kož usky, které kupujete pořád dokola ostatních věcí, které jste například dostali k nákupu, nebo jako dárek si prostě vůbec, ale vůbec nevšímáte. Mám takhle doma krabici věcí, které jsem dostala na promo akcích, minivoňavek k nákupu a testerů na jedno použití ani nemluvě. Tomu jsem se ovšem rozhodla udělat přítrž a když jsem vyhazovala svou oblíbenou Volume Milion Lashes (za kterou už mám doma náhradu, jak jinak :D) rozhodla jsem se sáhnout do krabice a vylovila jsem mini řasenky. Super mini balení věcí si většinou nechávám na cestování a nechtějí se mi doma plácat, jelikož mi to přijde jako škoda, ale zrovna tuto řasenku od Collistar mám doma už od září (jsem si stoprocentně jistá, že se dostávala jako dárek k nákupu při dnes Marriane v Douglasu) a měla jsem tušení, že bych jí už za pár měsíců našla na troud vyschlou. Tomu jsem chtěla předejít a tak jsem se s odvahou sobě vlastní vrhla do testování, ze kterého vám teď přináším report. 


Oficiální popis výrobce říká: 'Neuvěřitelně husté a perfektně natočené - vaše řasy ještě nikdy nebyly tak svůdné! Řasenka nové generace zaručuje dokonalý vzhled na velmi dlouhou dobu.'
Dámy musím vám říci, že řasenka je to tedy parádní. Má celkem nevšední kartáček, s krátkými, hustě posetými plastovými štětinkami, které se táhnou i na horní stranu aplikátoru, díky kterým vám natočí i ty nejmenší a nejjemnější řasy u vnitřních i vnějších koutků oka. Samotný kartáček je pak dost ohebný na to, aby se tvaru oka bez problémů přizpůsobil. Jeden, dva tahy již řasy dostatečně rozdělí a dodají jím objem. Formula řasenky není nijak "mokrá", což mi osobně u řasenek hodně vadí. Výdrž je pochopitelně celodenní, bez drolení, opadávání nebo "slézání" pod spodní víčko. 



Řasy jsou po použití dokonce i překvapivě natočené opravdu dost. :-) Jediným problémem této řasenky je fakt, že když si nedáte pozor a nenesete větší vrstvu produktu najednou a nenecháte je zaschnout, vytvoří se vám na očkách "pavoučí efekt", což může být pro někoho nepříjemné (snažila jsem se to zachytit na poslední fotce). Ráda bych také upozornila na to, že cena se pohybuje kolem 600 korun v parfumeriích, na internetu se dá sehnat do 450 Kč. Pokud o této krásce uvažujete, nezapomeňte si také pořídit velmi kvalitní odličovač, protože tenhle uhlík s oček dolů prostě vůbec nechce!




Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

14 úžasných komentářů

  1. toto je skvelá špirálka...len rýchlejšie schne....a prekvapivo s odmaľovaním som nemala problém

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tedy bojuji :D ale je opravdu fantastická, jen ta cena :-(

      Vymazat
  2. Řašenka byla docela fajnová, jen jsem na ní byla alergická, takže poputovala ségře. Ta je z ní nadšená. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo, to jsem si říkala po odlíčení až do ranních hodin. Nikomu nepřeji tak napuchlá a citlivá oční víčka...

      Vymazat
  3. Je to skvela riasenka, za problem povazujem len rychlejsie vysychanie...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to se mi díky mini verzi vyhlo, ale děkuji za upozornění

      Vymazat
  4. Já teda nevím, ale mě hodně dělala šmouhy.. :-(tak sem ji vyhodila...sem si říkala, že je vlastně jedno jesi mám levnou nebo drahou, když mi to tohle dělalo..ale koukám, že je to děsně individuální. Ten kartáček sem si nechala na případný rozčesávání řas- na to je skvělej a je fakt, že natočila bezvadně! A vůbec sehnat řasenku co neopadává je pro mě kumšt! :-( Ivča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mně tedy žádné šmouhy,ale přesně jak říkáš, s řasenkami to je hodně individuální

      Vymazat
  5. Pro mě řasenka číslo jedna, taky jsem ji měla ze dnů marianne a od té doby mám druhé balení. Tak krásné řasy jako s ní jsem nikdy neměla :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj, já jenom jak jsi psala ten článek o zahraničních e-shopech .. Nemám s nima vůbec žádnou zkušenost, nikdy jsem nic ze zahraničí neobjednávala a trochu se bojím, ale konečně jsem se rozhodla něco si objednat .. a chci se zeptat - když je tam poštovné zdarma, tak to pak platíš jen cenu toho výrobku a nic víc? Promiň jestli je to hloupá otázka, já jen s tím nemám žádné zkušenosti :)

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá skvěle, ale nevím, jestli by se mi chtělo dávat za řasenku tolik, když se facto stejnou práci odvede i Imperial Long Lash od Dermacolu ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)