Esteé Lauder: Double Wear Eye Pencil

úterý, května 14, 2013

Dobré ráno dámy! Dnes pro vás mám po dlouhé době recenzi na produkt z trošku dražší cenové kategorie, o kterém jsem ovšem přesvědčena, že se do něj přeci jen investovat vyplatí. Jedná se o tužku na oči z dílny Esteé Lauder-Double Wear Stay in Place Eye Pencil . 


Tahle tužka je nejjemnější ze všech, které jsem kdy vlastnila. Nebojte se, pořád miluju Rimmelácké Scandaleyes k smrti, ale nemůžu zastínit, že i jiné tužky jsou perfektní a jednou z nich je i určitě i tato Lauderácká, jejíž cena se (alespoň na internetu) pohybuje okolo 500 Kč. Ano, je to hodně, zastírat to nebudu, ale třeba se vám podaří jí získat jako dárek k nákupu, tak jako mně :-)


Tužka je opravdu krásně krémová, jednoduše se aplikuje a v syté barvě vydrží jak na víčku tak na "vodní" lince několik hodin. Výrobce uvádí 12hodinovou výdrž. Souhlasím, jen podotknu, že po 12 hodinách už tak výrazné barva není. Co je rozhodně jejím plusem je fakt, že jak jí nanesete, tak zůstane. Nerozmazává se, nerozpíjí a drží jak přibitá. Na druhou stranu s ní ovšem nemůžete stínovat a vytvářet kouřové líčení, protože jí prostě kvalitně nerozmažete, ať se budete snažit jakkoliv. Vyrábí se v nepřeberném množství barevných kombinací a každý si tak určitě vybere tu svou favoritku. Při ořezávání však doporučuji vysokou opatrnost, tužka je opravdu měkká :-). Pokud si koupíte tužku jako takovou, tedy ne tuto miniaturku, balení obsahuje i část s klasickým "rozmazávátkem", ale jak říkám, dle mně je naprosto zbytečné.

P:S: Pokud si chystáte tuto krásku pořídit, podívejte se i po pořádném odličovači. Dostat jí dolu, není žádná sranda!

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Já mám raději ty " mastné tužky " - zasouvací , tyhle mi strašně špatně kreslí a musím s nima strašně tlačit ! Tak tahle bude asi něco jiného ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to tedy netuším, co používáš. Ale já jsem nikdy podobný problém s žádnou tužkou na oči neměla.

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)