MUA Mega Volume Mascara

čtvrtek, května 30, 2013

Krásné dobré ráno! Včerejší zkoušku z němčiny mám úspěšně za sebou a teď se velice pilně "připravuji" (jak vidíte) na další. Ta bude z marketingu v pátek. Jestli jste jako já a o zkouškovém děláte vše jiného, než se učíte (skvělé období na psaní blogu, mám dost článků do zásoby :D), tak máte další možnost, jak učení ještě trochu odložit a to právě při čtení recenze na Mega Volume řasenku od MUA. 
Po této řasence jsem sáhla při akci, která před pár (měsíci?) probíhala na oficiálním e-shopu (50%off) a to jen proto, abych dosáhla požadovaného limitu. Nicméně, když už jsem jí měla doma, musela jsem jí pochopitelně otestovat, abych věděla, jakých kvalit dosahuje a jestli náhodou nebude přeci jen stát za to. 


Jak můžete vidět i na obalu, řasenka se pyšní samolepkou new, je to nejnovější přírůstek do rodinky MUA řasenek, které jsou v obchodech nabízeny. Vyrábí se ve třech variantách - černé, hnědé a voděodolné. Já jsem pochopitelně sáhla po černé variantě. Cena této otylé, starorůžové krásky jsou 3 libry, takže nějakých 90 korun. No řekněte, čekali byste za takovouto cenu nějaký zázrak? :D


Na oficiálních stránkách se píše: S řasenkou dosáhnete přirozené krásy, délky a objemu řas. S tím že dle návodu délky dosáhnete po jedné vrstvě a objemu po druhé vrstvě. No abych vám to řekla upřímně, na zadek jsem si z ní nesedla. Recenze na stránce jsou více jak pochvalné, ale já prostě v úžasu nejsem. A také vám prozradím proč: je to kvůli obratu PŘIROZENÉ KRÁSY. Ono totiž když máte své vlastní řasy krátké a rovné a potřebujete jim dodat pořádnou dávku objemu, natočení a délky, tak to prostě řasenka za 90 korun nezvládne, ať se bude snažit jak bude moci. Dále také nechápu ty průpovídky o dvou vrstvách. vždyť se to vůbec vrstvit nedá! Formula je ultra suchá a kýženého výsledku se prostě dosáhnout nedá. 


A to kartáček vypadá na první pohled suprově. Plastový, ohebný, přizpůsobí se tvaru oka. Štětinky jsou hustě naskládané vedle sebe tak, aby zachytily každou řasu (to opravdu zvládnou). Nicméně, dalším mínusem je fakt, že se řasenka celkem brutálně rozmazává na spodní linii řas a tak se dá bezproblémů aplikovat jen na ty horní (takže, když tak si pořídit voděodolnou). Jinak tedy nehrudkovatí a řasy neslepuje, ale naopak příjemně rozčeše. 
Foto v akci naleznete v líčícím článku ze včera zde
Omlouvám se MUA ale tohle je jasné místo v kategorii propadák měsíce. Za mě rozhodně ne!
Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

10 úžasných komentářů

  1. No... už kvůli tomu kartáčku bych jí nevěřila, teď jsem propadla Maybelline řasenkám a vůbec nejvíc mi vyhovují kartáčky z přírodních štětin. Každopádně, díky za varování, kdybych náhodou chtěla zkoušet něco od MUA, tahle řasenka to nebude. :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Já teda takové kartáčky nemám rada... a nejlepší jsou prostě klasické... ale tenhle mě teda zaujal...

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U řasenek je nejlepší to, že stejně každému vyhovuje něco naprosto jiného.

      Vymazat
  3. Já už takhle bojuji se všemi řasenkami co mám, takže ještě že vím, že do této nemám jít :)..ale zase neznám skoro jedinou řasenku, která by nedělala ty cucky...
    MalaMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne? Tak to mě jich zase dělalo jen opravdu málo vyvolených

      Vymazat
  4. A nepřišel Ti náhodou vyschlý nebo jinak znevýhodněný kus? Z toho, co popisuješ, bych se ani nedivila. Každopádně , když už všude, kam se podívám, čtu o MUA, tak mi to nedá a využiju svého dočasného působení v Anglii a mrknu v drogerce na ni...snad tam nenechám svou měsíční výplatu :-) I když ty librové a dvoulibrové položky mě snad na lopatky nepoloží.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to nevim :) ale snad ne. Rozhodne se na ni podivej. Predevsim na tvarenky a stiny

      Vymazat
  5. já teda zásadně nesouhlasím s výrokem, že řasenka za 90,- nemůže být super. Také nemám žádné extra řasy, ale jsem naprosto spokojená s maybelline lots of lashes :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš a já vůbec ne :D
      Zrovna u řasenek si myslím, že je do nich potřeba investovat

      Vymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)