Rimmel Nail Rescue

úterý, května 21, 2013

Krásný den milé dámy. Pokud tento článek čtete hned z rána, myslete na mě, protože dnes mě čeká první série zápočtů :-) Nicméně, snad to vše dopadne dobře a zatím co na mě budete tedy velice urputně myslet, aby se mi dařilo - dovolím si vám nabídnout dnešní článek s "pro mne" opravdu nezvyklou tématikou - nehtíky. Omílat pořád do kola to, že nejsem žádný lakovací maniak a o nehtíky mám na krátko střižené a starám se jen o kůžičky a občasnou záchranou péči nemá cenu. Jenže jsem objevila něco, co právě na ony poškozené nehty opravdu pomáhá a nemůžu si to nechat pro sebe! 


Onen zázrak nese jméno Nail Rescue a je to 14denní péče na nehtíky, která by měla přemoci kdejakou neplechu, kterou jste si na nich napáchali. Protože jsou díky práci mé nehty vystavovány opravdovému "tlaku" a škodlivému prostředí, jako nic jiného, vždy jsem se o ně starala a používala kde jaké zachraňovací prostředky, které více či méně fungovali. Nail Rescue ovšem funguje přímo famózně. 


Dle výrobce byl vám měl tento přípravek pomoci k opětovné síle a lesku nehtů. Fígl je v tom, nanášet lak ve vrstvách a v meziobdobí ho neodlakovávat (podrobný návod naleznete na internetu, kdybyste měli zájem). Já vám s klidem v duši prozradím, že jsem se návodu nedržela. První den jsem nalakovala jednu vrstvu a zhruba za 8 dní vrstvu druhou atak dále. Díky hustému a dlouhému štětečku se s lakem lehce a přesně pracovalo, odpadla starost se zalézáním produktu do kůžiček. Produkt schne navíc velmi rychle, takže se nemusíte bát lepivého pocitu. Co je zajímavé je fakt, že péče se do nehtu jakoby vpije. Opravdu, lak se totiž v průběhu týdne nijak neodlupuje, ale spíše jakoby do nehtu ztrácí a tam je podle mě ten kámen úrazu a bod, kde se tak zvaně láme chleba. To je ta chvíle, kdy se vám nehty uzdravují. Navíc, při používání jsou krásně lesklé a na první pohled je jasné, že jsou vyživené a zdravé. Vidět je to hlavně na konečkách nehtů, které jsou vystaveny největšímu náporu (dřív se mi lámaly pomalu i tehdy, když jsem si projela rukou mezi vlasy) a teď? Jen tak něco je nerozhodí a dokonce bych řekla, že dá větší práci je ustřihnout. 

Netuším, jak to Rimmel udělal, ale zachránil mi nehty! Tisíceré díky a velikánské doporučení pro vás. Za tohle se ta stokoruna rozhodně vyplatí utratit. Já tedy tento zázrak už nikdy z ruky nedám. 

Foto na začátku: Polámané konečky, jemné nehty s velkým sklonem k lámáním, "ošoupené vršky nehtů" (je pro tohle nějaká speciální terminologie? :D)


Foto po týdnu používání: Nehty se začínají zotatovavat. Lépe rostou, nejsou tak náchylné k lámání.

Foto po 14 dnech používání: Nehty jsou prakticky uzdravené, zacelené, nepoškrábané. Jsou silnější, odolnější proti nárazu. Lesknou se. 


Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

13 úžasných komentářů

  1. Trápí mě zrovna přesně ten samý problém! Jen si nedovedu představit mít 14 dní nenalakované a nebarevné nehty :)..No ale jestli se mi nepřestanou lámat, tak do tohoto Rimmelu fakt půjdu.
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Musíš se obětovat :D podle mě to tedy za ten výsledek opravdu stojí

      Vymazat
  2. To bych do Rimmmelu neřekla. Já teď zkoušela nový Salon Pro a taky jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Osobně jsem tomu vůbec nemohla uvěřit, ale je to opravdu paráda

      Vymazat
  3. To je snad kouzlo, ne? :) Účinek vypadá opravdu skvěle! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem si nedávno koupila nail rescue od essence, tohle mi přišlo dost drahé, a jako ono to ty nehty zpevní, ale jen na tu dobu co na nich mám ten lak, né dlouhodobě ..

    OdpovědětVymazat
  5. Jé nějaký takovýto zázrak hledám už delší dobu :) a kolik tahle vecička stojí? :)

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem si ho nedavno koupila a nelituji toho. Urcite doporucuji.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)