Senzovní květen

úterý, května 28, 2013

Krásné ráno! Tedy, u nás už od soboty jen prší a prší, ale snažím se sama sebe přesvědčit, že je to nejlepší počasí na učení, protože když jsem zalezlá v posteli, přikrytá až po bradu a s hrncem čaje tak nemám potřebu vyrazit ven a dělat všechno jiného, jen se pokud možno neučit. To by se mi tedy zrovna nehodilo! 
Dnes pro vás mám, pozdě - ale přeci, svůj pohled na květnovou edici Senzaboxu, která tu nesmí chybět. Co v krabičce bylo, už dávno víte, takže je ten správný čas všechno pořádně prodiskutovat a ohodnotit.



Balzám biokarité Granátové jablko - tento kousek mě potěšil. Ladybox s tímto kouskem jsem neměla, takže si na opakování produktu stěžovat nemůžu. Navíc jsem od Saloos už dlouhou dobu chtěla nějaký ten zázrak vyzkoušet a teď mám k tomu konečně příležitost. V popisku se píše, že jsou to revitalizující a hojivé balzámy s bambuckým máslem a rostlinnými oleji. Jediná věc, která by mě zajímala je fakt, jestli se tento balzám dá použít na celé tělo, protože využití pouze na rty se mi nějak nezdá. 
ENJA zpevňující sprchový gel - opět tu máme Dermacol a ještě jednou, nijak mi to nevadí. Na to, že je Dermacol česká značka, jsem jí začala testovat až díky Senzaboxu, takže se za ní nezlobím. Sprchový gel se hodí vždy a speciálně, jestli bude mít opravdu ty slibované zpevňující účinky! Hurá léto!
Lak na nehty Colorama - tak tyto laky na nás vykukují snad odevšud. Ať už to jsou boxíky, časopisy nebo soutěže na internetu - Maybelline to bere pěkně z hurta. Naprosto stejnou barvu jsem už sice právě od Maybelline dostala, ale to u Senzaboxu vědět nemohli :-) Jinak upřímně řečeno jsem laky ještě nezkoušela, takže nadšení neb naopak zklamání sdílet nemůžu, budete si muset počkat do recenze. 
Rouge Artist Intense Lipstick - ještě jednou tu máme Makeup For Ever. Musím přiznat, že z první rtěnky jsem si na zadek nesedla a jinak se nestane ani u této. Červeno - červená totálně pigmentovaná husto - hustá rtněka je na mě až moc, nicméně mamce, která se v nich vyžívá dozajista radost udělá. 
Makeup Pure Light - když jsem četla, že se Senzabox ponese v duchu Makeup Days od YR, byla jsem celkem zklamaná a doufala jsem, že se přeci jen tolik věcí od YR v boxu neobjeví. Nicméně, prvním zástupcem je Pure Light makeup, který by měl dodávat pleti jas. Tleskám za výběr odstínu, který mi sedne. Šla bych si tento makeup koupit? Rozhodně ne!
Pudrové oční stíny - opět YR a důkaz toho, proč tuhle značku bytostně nemusím. Děsivé, nepigmentované, ošklivé oční stíny. Tohle prodávají za 149 Kč? Hrůza! Btw, chápete že jeden tenhle stíny stojí víc než jeden stín z diskutované Naked? Tady máte jasnou ukázku toho, že se do kvality investovat vyplatí!
V balení jsem také nalezla nová balení šamponu a masky z minulého boxu, které byly po expiraci a také miniaturku laku na vlasy jako poděkování za zachování přízně. 


Fotka výše ukazuje swatche rtěnky, makeupu a "stínů". 
Celkově vzato, jsem s boxíkem spokojená. Kromě stínů, které letěly rovnou do koše najde využití vše a to je co říci. Bohužel, celkově bylo v krabičce "jen" 6 produktů a z toho 2 v plné velikosti a celkové ceně ani ne 200 Kč, což celkovou hodnotu krabičky přeci jen trošku snižuje. Do budoucna doufám, že se objeví v krabičce co nejvíce nových produktů a jednotlivé kousky se nebudou tolik opakovat. 
Za mě tedy palec nahoru a těším se na další balení.

Image Hosted by ImageShack.us

You Might Also Like

4 úžasných komentářů

  1. Já YR moc nemusím. Vlastně ho nemusím vůbec. Se vším, co jsem zatím vyzkoušela, jsem byla jen nespokojená. Já nevím, mě už to nadšení z boxů pustilo. Radši si koupím to, co potřebuji. Ale články o SB a LB si čtu vždycky strašně ráda :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ten balzám od Saloos je určený na celé tělo-ne jen na rty :), a já jsem z něj úplně nadšená! I celý box se mi moc líbil :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý milý komentář :-)